1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "10 Yıla Zor Tamamlanır"
10 Yıla Zor Tamamlanır

"10 Yıla Zor Tamamlanır"

Kars Valisi Ahmet Kara : "Kars Barajı bu şekilde gider ise 10 yıla zor tamamlanır."

A+A-

Kars'ta 2011 yılının ilk İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı. Valilik toplantı salonunda yapılan koordinasyon kurulu toplantısına Vali Ahmet Kara başkanlık etti. 

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na Vali Ahmet Kara, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Cavit Aslan, Özel İdare Genel Sekreteri Ali Salgar, İlçe kaymakamları ve belediye başkanları, kurum ve daire amirleri katıldı.

Yatırımcı daire amirlerinin hazır bulunduğu toplantıda il genelinde yapılacak olan yatırımlar ele alındı.

Vali Ahmet Kara, kurum amirlerinin 2011 yılı yatırım programları hakkında bilgiler aldı. Toplantıya katılan Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, 2011 yılı yatırım programı hakkında bilgiler verdi. Kars Belediyesi tarafından yapılacak yatırımları anlatan Başkan Bozkuş, Kars'ın sorunlarının kısa sürede giderileceğini söyledi.

Vali Kara, kurum müdür ve amirlerinden kendi kurumları bünyesinde yapılacak işler ile ilgili bilgiler alırken DSİ Kars Bölge Müdürü'nden Kars Barajı'nın hızlandırılmasını istedi.

Vali Kara, "Kars barajı bu şekilde gider ise 10 yıla zor tamamlanır. Bunun biran evvel hızlandırılması gerekiyor. Başbakanımızın da dile getirdiği Kars Barajı için gerekli yerlerle bağlantı yapılarak, barajın biran evvel tamamlanmasının sağlanması gerekiyor" dedi. 

İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, daha sonra kurum amirlerinin yapacakları yatırım ve tamamlanan faaliyetler anlatımıyla sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.