1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 2014 yılının son toplantısı
2014 yılının son toplantısı

2014 yılının son toplantısı

2014 yılının son toplantısı Kaymakamlıkta yapıldı...

A+A-

Kars Arpaçay Kaymakamlığı tarafından iki aylık periyotlarda düzenli olarak farklı bir köyde yapılan kurum amirleri toplantılarının bu yılki sonuncusu Kaymakamlık Makamında yapıldı. Kaymakam Faruk Erdem başkanlığında tüm kurum amirlerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda kurumlarımızın 2014 yılı içerisinde gerçekleştirdikleri projelerin genel bir değerlendirmesi yapılarak, 2015 yılı içerisinde hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar masaya yatırıldı. Her kurum amiri kendi kurumuyla ilgili brifing sundu. Soğuk ve buzlu hava nedeniyle ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için 2014 yılının son toplantısı köylerde yapılamadı.

Yapılan sunumlar sonrasında genel bir değerlendirmede bulunan Kaymakam Faruk Erdem; 2014 yılının gerek projeler, gerek yürütülen sosyal aktiviteler olarak ilçe açısından dolu dolu geçtiğini belirterek, kurumlarımızın yıl boyunca yürüttükleri hizmetlerin değerlendirilmesi, işbirliği gerektiren hususlarda gerekli koordinasyonun sağlanarak karşılıklı sıkıntıların çözülmesi noktasında yapılan toplantının son derece verimli geçtiğini ifade etti.

Kaymakam Erdem düzenli aralıklarla ilerleyen aylarda da toplantıların yapılacağını belirterek, vatandaş odaklı ve etkili hizmet anlayışının geliştirilmesine yönelik olarak 2015 yılında memurlara yönelik hizmet içi eğitimlere ağırlık verileceğini söyledi. Ayrıca toplantının son bölümünde vatandaşlara daha iyi hizmet sunulabilmesi noktasında kurum çalışanların daha anlayışlı ve duyarlı olmaları konusunda hassasiyet gösterilmesi istendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.