1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın : Zafer Bayramı Kutlu Olsun
AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın : Zafer Bayramı Kutlu Olsun

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın : Zafer Bayramı Kutlu Olsun

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Kaynak: Başkan Kadir Bozan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

A+A-

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesaj şöyle:

"Ülkemizi işgal ederek, özgürlüğümüze kast etmek isteyen sömürge güçlerine karşı Aziz Milletimiz, inancını, vatanını, hürriyetini ve mukaddes değerlerini korumak için; kadın, erkek, genç ve yaşlısıyla seferber olmuş kahraman ordumuzla birlikte tarihte eşine az rastlanır bir direniş ortaya koymuştur.

30 Ağustos Zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil; tüm mazlum coğrafyaların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin bayramıdır.

30 Ağustos Zaferi; ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir.

30 Ağustos’ta kazanılan bu destansı zaferle milletimiz, kendisine reva görülen esaret gömleğini yırtıp atmış, ne pahasına olursa olsun bağımsızlığından taviz vermeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir.

Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi göstermiştir ki hiç kimse, onurumuza, namusumuza ve mukaddesatımıza el uzatamayacaktır. Şehadetleri dinin temeli olan ezanlarımızı susturamayacak, bağımsızlığımızın sembolü ay yıldızlı al bayrağımızı gönderden indiremeyecektir.

Bu vesileyle; başta cumhuriyetimizin kurucusu, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin kahramanlarını, vatanımız, dinimiz, ezanımız, bayrağımız, istiklal ve istikbalimiz uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramımızın 102. Yılı kutlu olsun."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.