1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın'dan Kars’a Bir Müjde Daha
AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın'dan Kars’a Bir Müjde Daha

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın'dan Kars’a Bir Müjde Daha

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile yapmış olduğu görüşmeler, istişareler neticesinde Kars’ta Et ve Süt Kurumu’nun İrtibat Bürosu açılacağı müjdesini verdi.

A+A-

Milletvekili Adem Çalkın : “İrtibat bürosunun açılmasıyla birlikte yöre insanımıza, yetiştiricilerimize sözleşmeli besicilik usulüyle üreticilere pazar ve fiyat garantisi sağlayacak. Kars’ımız ekonomisine katkı sunulmuş olunacak.

Bu şekilde, gölgedeki besi işletmelerinin atıl kapasitelerinin üretime kazandırılması, kırmızı et üretiminin sürdürülebilirliğinin sağlanması, güçlü tedarik zinciri oluşturulması, verim ve kırsalda istihdamın artırılması, üreticinin girdi tedarikinin önceden planlanması ve sektör için örnek bir model teşkil ettirilmesi amaçlanmaktadır” ifadelerine yer verdi.

Milletvekili Adem Çalkın; “Et ve Süt Kurumu İrtibat Bürosu’nun Kars’ımız hayvancılığı, yetiştiricilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, destekleri için Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı, Et ve Süt Kurumu yetkililerine hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.