1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ak Parti'den teşekkür ziyaretleri
Ak Partiden teşekkür ziyaretleri

Ak Parti'den teşekkür ziyaretleri

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanlığı, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarına teşekkür ziyaretlerine başladı.

A+A-

Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, Yerel Yönetimler Başkanı Barış Taşöz, Tanıtım ve Medya sorumlusu Esat Yıldırım, Siyasi ve hukuki İşler sorumlusu İlham Tarlak, Seçim İşleri Başkanı Vedat Demirkol ve Merkez İlçe eski Başkanı Ahmet Tüzen, ziyaretler kapsamında geldikleri Kafkas Haber Ajansı’nda (KHA) Ajansın kurucusu Bedir Altunok’a bu süreçte verdikleri destek ve emekten dolayı teşekkür ettiler.

Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, Merkez İlçe olarak bugüne kadar görev yapan eski ve yeni arkadaşlarıyla birlikte tam bir ekip anlayışı içinde olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi. Merkez İlçe eski Başkanı Ahmet Tüzen’in tecrübelerinden her zaman istifade ettiklerini ve bundan böyle de istifade edeceklerini belirten Turhan, AK Parti’nin bütün kadrosuyla yoğun bir tempoda çalıştıklarını ifade etti.

AK Parti’nin misyonu ve vizyonunu her zaman kendilerine şiar edindiklerini de vurgulayan Turhan, “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın çizdiği 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyoruz. Bizler genç kadrolar olarak üzerimize düşen bütün vazifeleri eksiksiz yerine getireceğiz. Bu konuda partimizin eski yönetiminin tecrübeleri ve bizlere gösterdikleri yolda ilerlemek için büyük çaba harcayacağız. Partimizin teşkilat yapısı ve tempolu çalışmasının yanında azim ve kararlılığımızla her zaman güven verdik. Bu güveni sonuna kadar da götüreceğiz” dedi.

Merkez İlçe eski Başkanı Ahmet Tüzen de, bilgi ve birikimleriyle yeni yönetimin her zaman yanında olacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.