1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ak Parti'den Van'a Ziyaret
Ak Partiden Vana Ziyaret

Ak Parti'den Van'a Ziyaret

Ak Parti Kars İl Teşkilatı'ndan Van’a Taziye ve Geçmiş Olsun Ziyareti...

A+A-

Ak Parti Kars İl Teşkilatı Van'a taziye ve geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tüzen ve İl Başkan Yardımcısı Nevzat Şakiroğlu tarafından oluşturulan bir heyet Van'a giderek, depremde yakınlarını yitirenlere başsağlığı, yaralılara acil şifa dileyerek, depremzede vatandaşlara da moral verdiler.

Van Erciş'te kurulan deprem çadırlarını ziyaret eden, yardım ve depremzedelere moral veren Ak Partililer, Erciş Ak Parti İlçe Teşkilatına da geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Ak Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tüzen, depremin son derece üzücü bir doğa olayı olduğunu ifade ederek, Van'da, Erciş başta olmak üzere tüm ilçelerinde etkili olan depremin herkesi derinden üzdüğünü söyledi.

Türkiye'nin bu deprem ile bir kez daha deprem gerçeğiyle karşı karşıya kaldığını vurgulayan Başkan Tüzen, "Depremle yaşamayı öğrenmeli ve depreme karşı gerekli önlemleri bir an önce almalıyız" dedi.

Van Erciş izlenimleri ile ilgili bilgiler veren Ahmet Tüzen sözlerine şöyle devam etti : "Devletimiz Van'da elinden geleni yapmış ve ihtiyaç sahiplerine gerekli yardımları ulaştırmıştır. Erciş'te çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunarak olay yerini bizzat gezdik gördük. Devletimiz her türlü tedbiri almıştır. Yardımların adaletli bir şekilde dağıtılmasında sorun yoktur. Yüzlerce cana mal olan depremin şiddetinin yüksekliği, bu işin ne kadar ciddiye alınması gerektiğinin bir örneğidir. Biz afet anlarında bir araya gelmesini bilen, tek bir yumruk halinde yaralarımızı sarabilen ve acılarımızı paylaşarak azaltabileceğimizin farkında olan bir milletiz. Van'daki afet sonrasında devletimizin hiçbir uluslararası yardıma ihtiyaç duymadan ilk 12 saat içerisinde bölgede organizasyonu sağlaması, ertesi gün çadır kentlerin kurulması, yiyecek ve temiz su ihtiyacının karşılanabilir hale gelmesini temin etmesi önemli bir durumdur. Ülkemiz gün geçtikçe afetlere daha da hazır hale gelmektedir. Meydana gelen depremin şiddeti ne kadar yüksek olursa olsun yapı denetimlerinin yeterince sağlanamaması ve eski yapıların denetim dışında inşa edilmiş olması sebebi ile olması gerekenden daha fazla bir can kaybı ortaya çıkması hepimizi üzmüştür. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde deprem felaketi yaşayan Van ve çevresindeki vatandaşlarımızın acısını yürekten paylaşıyor ve depremde yaşamını yitiren bütün vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet, acılı yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Deprem felaketinden yaralı olarak kurtulan kardeşlerimize de acil şifalar diliyor, yaraların sarılmasında bütün vatandaşlarımızı destek olmaya çağırıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın başı sağ olsun."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.