1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ak Parti'ye yakışan aday
Ak Partiye yakışan aday

Ak Parti'ye yakışan aday

Kars’ın sevilen işadamlarından, dürüstlüğü ile tanınan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Güven Akdeniz, Ak Parti Kars Milletvekili Aday Adaylığını açıklayarak, müracaatını yaptı.

A+A-

“Kars’a ve Karslıya hizmet için varım” diyen Akdeniz, “Milletimizin bir dönem devletler muvazenesinde eda ettiği tarihi misyonu, hiç olmazsa kendi bölgesinde yeniden ifa etmesi, hatta dünya üzerinde önemli bir muvazene unsuru haline gelmesi bizim için çok önemlidir.” diye konuştu.

Akdeniz sözlerini şöyle sürdürdü : “Hem o bölge halkının hem de kendi insanımızın huzuru için buna ihtiyaç olduğu aşikardır. Dolayısıyla milletimizin değerleriyle bir kez daha doğrulup dirilmesini, kendi ruhunun heykelini yeniden ikame etmesini şiddetle arzu ediyoruz.

Bölgesinde liderliğe oynayan, dünyanın siyaset ve ekonomi gündemindeki rolü giderek artan bir güç merkezi olmak için ilerleyen ülkemizin bu heyecanına Kars’ımızı da ortak etmek en önemli görevimiz olacaktır.

Toplumumuzun yerel değerlerini koruyarak küresel değerlere taşıyacak, Türkiye gerçeğinin sevdalısı biri olarak, bütün güzel renkleri, çeşitliliği, gelenekleri ve alt kültürleriyle ülkemizin birlik ve beraberliğinin çimentosu olmak en büyük hayalimdir. 

İçinizden biri olarak tüm halkımızın desteğini bekliyorum.”

GÜVEN AKDENİZ KİMDİR :

1974 Yılı Kars Merkez Aydınalan Köyü doğumlu. İlk ve orta öğrenimimi köyümde, lise öğrenimini ise Kars Ticaret Meslek Lisesinde okudum.  Kafkas Üniversitesi MYO muhasebe bölümünü tamamladıktan sonra, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden 2002 yılında mezun oldum.  2008 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik unvanını aldım.   2002 – 2005 yılları arası Ak Parti Kars il yönetimi başkan yardımcılığı ve medya tanıtım birim başkanı görevinde bulundum. Sivil toplum kuruluşları ve organizasyonlar; 2007 – 2009 yılları arası Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneği TUSKON Kars şube başkanlığı görevi,  2009…Türkiye Diyanet Vakfı Kars şubesi başkan yardımcılığı, Şehit Ebu’l Hasan Harakani (Hz.) Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği yönetim kurulu üyeliğinde bulundum. Şu an aile şirketleri olan; Kars Organize Sanayi Bölgesinde Akdeniz Kimya, Temizlik ürünleri üretimi,  Kars OSB’de Akdeniz Gıda, süt ürünleri üretimi, Kars Merkez de Akdeniz Sigorta, sigortacılık hizmetleri faaliyetlerine devam etmekte olup, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik mesleğini yürütmekteyim.  Evli ve iki çocuk babasıyım.                                                

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum