1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AKP Adayları Basınla Buluştu
AKP Adayları Basınla Buluştu

AKP Adayları Basınla Buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi Kars Milletvekili Adayları, DLH Eski Genel Müdürü Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Av. Suat Doğan, Büyük Kale Otel'de düzenledikleri basın toplantısı ile projelerini açıkladılar.

A+A-

Ak Parti iktidarı döneminde Kars'a yapılan yatırımların slayt gösterisi ile anlatıldığı toplantıya ; Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tüzen, Ak Parti Seçim İşleri Koordinatörü Şahin Aydın, Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yücel Sezer, Genel Sekreter Burhan Akyıldırım ile ilimizdeki yerel yaygın basının temsilcileri ve partililer katıldı.

AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Kars tarihinde yapılamayan bütün yatırımların Ak Parti iktidarı ile Kars’a geldiğine vurgu yaparak, duble yollar, hastaneler, okullar, yeni hava limanı, doğalgaz, altyapı, barajlar ve daha fazlası, bunların hepsi Ak Parti iktidarı döneminde yapıldı ve yapılmaya devam ediyor, dedi.

Ak Parti’nin ülke genelinde yeniden iktidar olacağını da ifade eden Erdoğdu, seçim çalışmalarının da devam ettiğini ve halkın ilgisinden oldukça memnun olduklarını söyledi.

Ak Parti Kars Milletvekili Adayı Ahmet Arslan : “Kars’ın uzun yıllardan beri ihmal edildiğini, Ak Parti dönemi ile birlikte Kars’ta bir yatırım döne-minin başladığını ifade ederek, Kars’ı cazibe merkezi haline getireceğiz.  Sağlıktan eğitime, ulaşımdan turiz-me kadar her alanda Kars’ı bölge de lider kent konumuna getireceğiz. Bakü Tiflis Kars Demiryolu Kars’ı dünyanın ticaret merkezi haline getirecek. Buna paralel olarak yapılacak olan lojistik merkez, iş istihdamı sağlayacak. Kars’ta çok önemli projeler artık Ak Parti ile hayata geçiyor.”

Ak Parti Kars Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars’ın tarım hayvancılık kenti olduğunu ifade ederek, tarım ve hayvancılığın gelişmesi için de projeler hazırladık. Bu projelerin hayata geçirilmesi ile birlikte Kars, tarım ve hayvancılığın başkenti olacak” dedi.

Ak Parti Kars Milletvekili Adayı Av. Suat Doğan ise Ak Parti’nin kuruluşu ile birlikte siyasi hayatının başladığını belirterek, amacımız Kars’ta 3-0 yapmaktır. Bu anlamda çalışmalarımız aralıksız devam edi-yor. Halkın Ak Parti’ye olan ilgisine ve sevgisine her gittiğimiz yerde şahit oluyoruz, Ak Parti hizmet partisidir, bizler de hizmet adayıyız, halkın hizmetkarıyız, diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.