1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AKP Adayları çalışıyor
AKP Adayları çalışıyor

AKP Adayları çalışıyor

Vatandaşlar AK Parti’den bölgeye yatırım ve bir Bakanlık istiyor...

A+A-

12 Haziran seçimlerine hazırlanan AK Parti Kars Milletvekili adayları ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Kars Milletvekili adayları, eski Devlet Hava Limanları (DHL) Genel Müdürü Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Av. Suat Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Sarıkamış’ta esnaf ziyaretlerinde bulundular.

AK Parti Kars Milletvekili adayları, Sarıkamış’a gelişlerinde İlçe Başkanı Mustafa Yurt ve partililer tarafından konvoyla karşılandı. Sarıkamış’ta esnaftan ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören adaylar, 12 Haziran genel seçimlerinde “Üçlü ve Güçlü olarak Kars’ta 3’te 3” yapmak için destek istediler. Esnafın sorunlarını da dinleyen ve projelerini anlatan milletvekili adayları, vatandaşlarla da sohbet etme imkanı buldu.

AK Parti adaylarının, “Üçlü ve Güçlü olarak Kars’ta 3’te 3” yapma isteğine destek vereceklerini söyleyen vatandaşlar, AK Parti’den bölgeye yatırım ve en az bir Bakanlık istediler.

AK Parti İl Başkanı Ensar Erdoğdu, vatandaşların Milletvekili adaylarına karşı göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı memnun olduklarını söyledi.

Erdoğdu, merkez’in nabzını sokaktaki ilgi ve alakanın belirlediğini belirterek, “Merkezde de çalışmalarımızı sürdürdüğümüz bu günlerde, vatandaşların AK Parti’nin 8 buçuk yıllık çalışmalarından dolayı memnuniyetini bildirmesi, desteklerini hissettirmesi her şeyden önemli. Bizler inanıyoruz ki 13 Haziran sabahı Türkiye ve Kars, AK Parti’nin iktidarına uyanacak ve kazanan Kars, kazanan Türkiye olacak” dedi.

Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti Milletvekili adayı Suat Doğan ise, “İlçelerin yanı sıra Kars merkez’de de seçim çalışmalarımızı başlattık. Esnaflarımız ve vatandaşlarımızdan da hayır dualarını isteyerek 12 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde oylarına talip olduğumuzu belirttik. Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke gündemi ve dünya devletleri arasındaki başarılı ve dik duruşunun vatandaşımız tarafından takdir ile karşılandığını söylemek isterim. Vatandaşımız Sayın Başbakanımıza hayır dualarını hiç eksik etmediklerini söyleyerek ‘durmak yok, yola devam’ mesajını bize verdi. Bu yolun sonu sonuna kadar aydınlık. Allahın izni ile bu seçimden de Türkiye’de ve Kars’ımızda oyumuzu artırarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Kars Milletvekili adaylarına Sarıkamış ziyaretinde, AK Parti İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Sarıkamış İlçe Başkanı Mustafa Yurt, partililer ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.