1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AKP'den CHP ve MHP'ye Ziyaret
AKPden CHP ve MHPye Ziyaret

AKP'den CHP ve MHP'ye Ziyaret

Ak Parti İl Teşkilatı'ndan CHP ve MHP'ye Ziyaret...

A+A-

AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, partililer ile birlikte, CHP ve MHP il başkanlarını makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Tüzen, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Nevzat Şakiroğlu, Sosyal İşler Başkanı Sevim Arslanoğlu ve bir grup partili ile birlikte CHP Kars İl Başkanı Mustafa Aras'ı makamında ziyaret etti. AK Partilileri CHP İl Başkanı ve parti bina girişinde karşıladı.

Sıcak bir ortamda geçen ziyaret sonrası AK Partililer, CHP İl Başkanlığı Binası'nda ayrılarak MHP İl Başkanlığı'na geçtiler.

AK Parti İl Başkanı ve beraberindekileri MHP İl Başkanı Muhsin Ağçay ve partililer  karşıladı.

MHP İl Başkanı Muhsin Ağçay ile bir süre sohbet eden Erdoğdu, ortak dileklerin birlik ve beraberlik olduğunu belirterek, başarı dileklerinde bulundular.

Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Ensar Erdoğdu, CHP ve MHP İl Başkanlarının yeni göreve başlamalarından dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulunmak üzere böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Av. Erdoğdu; "CHP ve MHP'nin eski il başkanları partilerinden milletvekili aday adayı olacaklarından istifa etmişlerdi. Her iki partinin başkanları yeni göreve başladı. Biz arkadaşlarımızla birlikte her iki başkanımıza yeni görevlerinin ülkemize ve Kars'a hayırlı olması dileklerinde bulunduk" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı'nın CHP ve MHP ziyaretlerinde partililerin birbirleriyle sıcak diyalog içerisinde olması dikkat çekti. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette çaylar içildi, koyu sohbetler yapıldı. Partililerin ortak temennisi yapılacak seçimlerin Türkiye'ye ve Kars'a hayırlı olması oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.