1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Altyapı Çalışmaları Sürüyor

Altyapı Çalışmaları Sürüyor

Kars Belediye Başkanlığı’nca en ücra mahalle ve sokaklarda kanalizasyon şebekesi çalışmaları aralıksız devam ediyor.

A+A-

KARS BELEDİYESİ KANALİZASYON ŞEBEKESİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Belediye tarafından yürütülen çalışmalar yıllarca alt yapı sorununu çözülmeyen mahalle sakinlerinin de yüzünü güldürüyor.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Aydınlık Evler Mahallesi’nde yürütülen kanalizasyon şebekesi çalışmalarını yerinde görerek yapılan çalışmalarla ilgili yetkili firma sorumlusundan bilgi aldı.

Kars’ta yıllardan beri alt yapı sorunun olduğunu dikkat çeken Başkan Bozkuş, işlerine alt yapıdan başladıklarını belirtti.

Göreve geldiği günden beri 3 yıl alt yapıda çalışma yaptıklarına dikkat çeken Başkan Bozkuş, kentin alt yapı sorunun yüzde 90’ını çözdüklerini söyledi.

Bozkuş; “Birçok mahallemizde alt yapı sorunu var. Yıllarca ihmal edilmiş mahallelerimiz var. Biz belediyenin kısıtlı imkanlarıyla bütün mahalle ve sokaklarımızda alt yapı sorunu çözüyoruz. Hale birçok mahalle kanalizasyon şebekesi yok. Bu zamanda kanalizasyon şebekesinin olmaması buralarda yaşayan vatandaşlarımıza verilen değerden anlaşılıyor. Biz hiçbir ayrım yapmadan bütün vatandaşlarımızın sorunlarını çözüyoruz. Olması gerekende budur” dedi.

Aydınlık Evler Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarının tamamlandığı cadde sokaklarda kaldırım ve yol çalışmaları yürüttüklerini de ifade Bozkuş; “Mahallelerimizde yol, kaldırım, içme suyu şebekesi, kanalizasyon şebekesi ve park çalışmaları yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde de kent merkezinde Yapı Kredi Bankası’nın bulunduğu bölgede bütün cadde ve sokaklarda yol ve kaldırım çalışmaları başlatacağız. Bu bölgede yıllarca ihmal edilmişti. Burada yalnız esnaflarımızda görev düşüyor. Yol ve kaldırım çalışmaları başladığında bizlere yardımcı olmalıdırlar. İşyerlerinin önlerini koydukları malzemeleri içeri taşıyarak bizlere yardımcı olmaları gerekiyor. Çünkü bu şehirde birlikte yaşıyoruz. Yapılan bütün her şey bu şehre yapılıyor” diye konuştu.

Aydınlık Evler Mahallesi’nde vatandaşlarla da sohbet eden Bozkuş, vatandaşlara belediye hizmetlerinde karşılaştıkları sorunları mutlak suretle halk günü toplantılarında kendisine iletmelerini istedi.

Mahalle sakinleri de belediyenin yapması gereken asli görevlerinin hepsini yaptığını, mahalle sakinleri olarak belediye çalışmalarından memnun olduklarını kaydettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.