1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Arslan’dan akülü araba
Arslan’dan akülü araba

Arslan’dan akülü araba

Milletvekili Arslan’dan engelli vatandaşa akülü araba...

A+A-

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, bayram ziyareti için geldiği Sarıkamış’ta engelli vatandaşa akülü araba hediye etti.

Kars’ın Sarıkamış İlçesine bayram ziyaretine gelen AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, KazımKarabekir mahallesinde oturan Fekirullah Çelik (78) adlı engelli vatandaşa akülü araba hediye etti.

Ahmet Arslan, yaptığı açıklamada, bereket ve rahmet ayı olan ramazan ayını hep birlikte idrak ettiklerini ve onun devamında biri dini açıdan çok önemli, diğeri ülkenin geçmişi, geleceği ve bekası için çok önemli iki bayramı bir arada kutladıklarını ifade etti.

Sarıkamış’ın çok önemli bir ilçe olduğunu belirten Arslan,”Şehitler diyarı Sarıkamış’a geldik, ziyaret ettik, arkadaşlarla beraber hasbıhal ettik, bayramlaştık. İnşallah daha nice güzel bayramları hep birlikte kutlarız. Bu arada İlçe Başkanımız Mustafa Yurt’un talebi üzerine,ihtiyaçlı bir amcamıza akülü araba getirdik. Gönül ister’ki bu tarz ihtiyaçlı olanların tamamına yardımcı olmak. Ama hepsi birden olmuyor. İnşallah sırasıyla engelli vatandaşlarımıza yardımcı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Damar tıkanıklığından dolayı bir süre önce felç olan ve yürüyemez duruma gelen Fekirullah Çelik ise, Milletvekili Arslan’a teşekkür ederek, artık rahatlıkla her tarafa gidebileceği için çok sevinçli olduğunu söyledi.

Milletvekili Arslan’ın ziyaretlerine Sarıkamış Belediye Başkanı İlhan Özbilen,AK Parti Milletvekili Adaylarından Avukat Suat Doğan,Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Sarıkamış İlçe Başkanı Mustafa Yurt,İl Genel Meclisi ile Belediye Meclisi üyeler ve partililer eşlik etti.

AK PARTİ KARS İL TEŞKİLATI BAYRAMLAŞMA TÖRENİNDE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti İl Başkanlığında yapılan bayramlaşma törenine; AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti İl Başkanı Ensar Erdoğdu, AK Partili belediye başkanları, meclis üyeleri, gençlik kolları, kadın kolları ile çok sayıda partili katıldı.

Bayramlaşma töreni öncesi partililere birer konuşma yapan İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Bayramlar Milli duyguların, milli dayanışmalar ve birlik beraberliğin kuvvetli olduğu günlerdir. Hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.

Bayramlaşma törenine katılan Ak Parti Milletvekili Ahmet Arslan ise Türkiye Cumhuriyeti’nin Somali’ye karşı göstermiş olduğu duyarlılığa vurgu yaparak Türkiye’nin Dünyaya örnek olacak bir davranış sergilediğini ifade etti. Arslan; “Türkiye Cumhuriyeti Somali’deki drama yaklaşımı ile dünyaya yardımlaşma ve dayanışmanın ön planda tutulduğu bir ülke olduğunu göstermiştir. Bu anlamda başbakanımızın duruşu da dünyaya doğru bir mesaj vermektedir. Ramazan ayı bereket ve feyz ayıdır. Biz iki bayramı beraber yaşadık. Bugünde il yönetimimizin düzenlemiş olduğu program ile bütün dostlarımız ile paylaştık” dedi.

Bayramlaşma törenine katılan belediye başkanı Bozkuş ise ; “mutluluğunu yaşadığımız Zafer Bayramı ve Ramazan Bayramını kutluyorum. Bugün burada ki fotoğraf şunu gösteriyor ki; partimiz birlik ve beraberlik içerisindedir. Ülkemizin iç ve dış politika da yapacağı daha çok şey vardır. Ülkede yaşayan insanların beklentileri bizden devam ediyor. Bizde her yerde bir birimize sahip çıkarsak, ülkemizin genel anlamda ki sorunlarına çözüm bulacağız ve insanlarımızın beklentilerini kendilerine teslim edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından partililer ile bayramlaşma törenine geçildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.