1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Asayiş bülteni
Asayiş bülteni

Asayiş bülteni

TRAFİK KAZALARI

A+A-

34 yaşındaki sürücü, idaresindeki araç ile Paşaçayırı Mahallesinde  seyir halinde iken kırmızı ışık yanınca yavaşladığı esnada önündeki araca arkadan çarpması sonucu her iki araç sürücüsü ve araçlarda yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı.

37 yaşındaki sürücü, idaresindeki araç ile Şehitler Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde seyir halinde iken karşı yönden gelen araca çarpması sonucu her iki araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan bir kişi yaralandı.

30 yaşındaki sürücü, idaresindeki araç ile Ortakapı Mahallesinde yola aniden çıkan 70 yaşındaki vatandaşa çarparak yaralanmasına neden oldu.

23 yaşındaki sürücü, idaresindeki araçla İstasyon Mahallesinde ters yöne giderken araçlara ve yayalara çarpmamak için manevra yaptığı esnada duvara çarpması sonucu yaralandı. Ayrıca araçta bulunan 2 kişi de hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı.

25 yaşındaki sürücünün idaresindeki aracın Ortakapı Mahallesinde bir araca çarpması sonucu araçta bulunan 47 yaşındaki bayan hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı. Ayrıca, şüphelinin idaresindeki araç, çarpmanın etkisiyle park halindeki bir başka araca da çarparak zarar verdi. Taraflar, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alınarak salıverildiler.

33 yaşındaki sürücü, idaresindeki motosiklet ile Ortakapı Mahallesinde ters yönden gelen araç ile çarpışması sonucu hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı. Taraflar, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alınarak salıverildiler.

43 yaşındaki sürücü, idaresindeki araçla 39 yaşındaki sürücünün idaresindeki aracın Cumhuriyet Mahallesinde çarpışmaları sonucu 1’i çocuk 4 kişi hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandılar. Yaralıların tedavileri hastanede yapıldı.

Sarıkamış ilçesinde de 47 yaşındaki sürücü, idaresindeki bir araçla bir başka aracın İnönü Mahallesinde çarpışmaları sonucu, sürücü ile birlikte araç içerisinde yolcu olarak bulunan 2 kişi ve yol kenarındaki 2 mağdur bayan hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandılar. Ayrıca kaza sonrası 37 yaşındaki şüpheli olay yerine gelerek suçu üstlenmeye çalıştı ve aracı kendisinin kullandığını iddia etti. Şüpheliler, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alınarak salıverildiler.

UYUŞTURUCU VE KAÇAKÇILIK OLAŞLARI

Paşaçayır Mahallesinde durumundan şüphe edilen 25 yaşındaki şahsın yapılan üst aramasında 5 gram esrar maddesi bulunarak el kondu. Şüpheli ise, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesi alınarak salıverildi.

Susuz İlçe Emniyet Amirliği de, “Kullanmak İçin Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak” suçlarıyla ilgili çalışma yaptı. Kars-Ardahan yolu üzerinde durumundan şüphe edilen araç durdurulmak istenildi, araç dur ihtarına uymayarak kaçtı. Araçtan 30.60 gram esrar maddesinin yola atıldığı tespit edilen 4 şüpheli yakalandı ve  Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alınarak salıverildiler.?

DİĞER KAZALAR

39 yaşındaki şahıs, Şehitler Mahallesinde arkadaşına yardım etmek isterken sağ bileğini vinçe sıkıştırması sonucu hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandı ve hastanede tedavisi yapıldı.

29 yaşındaki şahıs da Şehitler Mahallesinde bulunan inşaatta prize takılı fişi çıkarmak isterken elektriğe çarpılması sonucu yaralandı ve hastanede tedavisi yapıldı.

57 yaşındaki bayan Paşaçayır Mahallesindeki ikametinde kolunu cama çarpması sonucu yaralandı ve götürüldüğü hastanede tedavi ettirildi.

4 yaşındaki kız çocuğu, Kaleiçi Mahallesinde bulunan ikamette kahvaltı sofrasında bulunan çaydanlığın devrilerek ayağına dökülmesi sonucu yaralandı ve ailesi tarafından götürüldüğü hastanede tedavisi yapıldı. Olayda ihmali bulunan anne ise Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesi alınarak salıverildi.

KAVGALAR

22 yaşındaki şahıs ile 23 yaşındaki şahıs Yenişehir Mahallesindeki büfede su parası yüzünden tartışmaları sonucu birbirlerini hayati tehlike arz etmeyecek şekilde darp ettiler. Birbirlerine hakarette de bulunan taraflar, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alınarak salıverildiler.

Yaşı küçük iki şüpheli aralarındaki tartışma nedeni ile İstasyon Mahallesinde birbirlerini hayati tehlike arz etmeyecek şekilde darp ettiler. Şüphelinin babası olan 45 yaşındaki şahıs, şikayetçi oldu. Şüpheli, yaşı küçük olduğundan Cumhuriyet Savcısının talimatıyla daha sonra hazır edilmek üzere ailesine teslim edildi. Diğer şüpheli ise ifadesi alınarak salıverildi.

32 yaşındaki şahıs ile 53 yaşındaki şahıs Karadağ Mahallesinde bulunan boş arazide hayvan otlatma meselesinden dolayı birbirlerini hayati tehlike arz etmeyecek şekilde darp ederek hakarette bulundular. Taraflar, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alınarak salıverildiler.

Kağızman’da polis merkezine müracaatta bulunan 52 yaşındaki şahıs, aralarında husumet bulunan şüphelinin 38 yaşındaki şüphelinin kendisine hakaret ettiğini beyan etti. Şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesi alınarak salıverildi.

HIRSIZLIK OLAYLARI

25 yaşındaki şahsın sorumlu olduğu çiftlikte hayvan bakıcısı olarak çalışan 2 şüphelinin vardiyalarında 2 adet büyükbaş hayvanın çalınmış olduğu anlaşıldı. Şüpheliler, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alınarak salıverildiler.

RUHSATSIZ KESİCİ-DELİCİ ALET BULUNDURMAK

Ortakapı Mahallesinde durumundan şüphe edilen şüphelinin 17 yaşındaki şüphelinin yapılan üst aramasında 1 adet kelebek tabir edilen bıçak bulunarak el kondu. Şüpheli yaşı küçük olduğundan Cumhuriyet Savcısının talimatıyla daha sonra hazır edilmek üzere ailesine teslim edildi.

24 yaşındaki sürücü, idaresindeki bir araç ile Cumhuriyet Mahallesinde seyir halinde iken karşı yönde gelen araca çarpmamak için manevra yapması neticesi yol kenarında bulunan kanala uçtu. Kazada sürücü ile araçta yolcu olarak bulunan 55 yaşındaki bayan hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandılar. Taraflar, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadeleri alınarak salıverildiler.

KUMAR OYNAMAK İÇİN YER VE İMKAN SAĞLAMA

Yusufpaşa Mahallesindeki bir işyerinde kumar oynandığı ihbarı alınması üzerine işyerine gidildi ve işyeri sorumlu müdürü olan şüphelinin kumar oynattığı tespit edildi. Konu ile ilgili masa üzerinde bulunan 60 TL para  ile 106 adet iskambil kağıdına el kondu. Şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesi alınarak salıverildi.

BİLİŞİM YOLUYLA TEHDİT

Polis merkezine müracaatta bulunan 2’si bayan 3 kişi, 31 yaşındaki şahsın kendilerini telefonla arayarak tehdit ettiğini beyanla şikayetçi oldular. Çalışmalar sonucu yakalanan şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesi alınarak salıverildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.