1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ASSİST Genel Müdürü Kars'ta
ASSİST Genel Müdürü Karsta

ASSİST Genel Müdürü Kars'ta

AssisTT Genel Müdürü Adil Zenbek, kurulması planlanan Çağrı Merkezi’nin ön çalışmalarını yapmak üzere Kars’a geldi.

A+A-

AssisTT Genel Müdürü Adil Zenbek, AK Parti Kars Milletvekili Adayları Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç ile beraber Kars Valiliğini ve Kars Belediyesini ziyaret etti.

Kars Valililiğinde açıklama yapan AK Parti Kars 1. sıra Milletvekili Adayı Ahmet Arslan, “AssisTT Genel Müdürümüz Sayın Adil Zenbek’i ilimizde görmek bizi oldukça mutlu etti. El birliği ile Kars’a ne yapabiliriz çabasında olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Kars’a kurulması planlanan çağrı merkezinin Kars için büyük ölçüde önem taşıdığının hepimiz bilincindeyiz ve bu doğrultuda tespitler yapmak için ilimize gelen genel müdürümüze teşekkür ediyoruz” dedi.

Çağrı merkezinin kurulmasının iş istihdamını da büyük ölçüde artıracağını hatırlatan Arslan, “Kars birçok yönüyle zenginliğe sahip olmasına rağmen ekonomik açıdan gelişmiş değil. Sanayi bölgesinin olmaması gençlerin iş sahasının kısıtlı olmasına yol açıyor burada kurulacak olan bir çağrı merkezi ise gençlerimize iş sahası olarak hizmet verecektir” şeklinde konuştu.

AssisTT Genel Müdürü Adil Zenbek ise şöyle konuştu: “Kars AK Parti Milletvekili Adayı Ahmet Arslan’ın girişimleri sonucu Kars’a geldik ve burada olmaktan oldukça mutluyuz. Ticari kuruluşların asıl amacının kar etmek olduğunu hepimiz biliyoruz ama bizim amacımızın kar olmadığının bilinmesini istiyoruz. Türk Telekom’un da sloganından yola çıkarak amacımızın ‘Biz Kârlı değil karlı alanlarda yer almak olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Kars’ta kar denilince akla gelen illerden bir tanesi ve bizde şuan buradayız. Bu çalışmalara ilk olarak Erzincan da başladık. Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım öncülüğünde istihdama ihtiyacı olan illerde istihdam üretmeyi hedefledik ve oldukça olumlu sonuçlara ulaştık. Erzincan Bilişim Merkezinde 90 kişi ile başladığımız işe bir buçuk yılda 1370 kişiye ulaştık. Bu da kısa sürede birçok insana iş istihdamı anlamına geliyor. Amacımız ekonomisi iyi olmayan Kars’a da bu yatırımı yapmak ve gençlere iş sahası hazırlamaktır. Bu çalışmalarda valiliklerimizin ve belediyelerimizin de bize ciddi anlamda destekleri oldu, burada da bu projenin gerçekleşmesi halinde valiliğimizin ve belediyemizin bize destek vereceğine inanıyoruz”

Kars Valisi Ahmet Kara ise konuya ilişkin AssisTT Genel Müdürü Adil Zenbek’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “Çağrı Merkezi Kars için çok önemli, diğer illerde yapmış olduğunuz çağrı merkezlerinin yakın takipçisiyim ve bu projenin sosyal sorumluluk projesi değerinde olduğunu düşünüyorum. Kars’a yatırım yapacak olmanız sizin yaptığınız fedakarlık anlamına geliyor. Buraya yapılacak her yatırıma valilik olarak gereken yardımların yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın. Buraya adım attığınızdan dolayı pişman olmayacaksınız. Kars Türkiye’nin kapısı olmasının yanı sıra Kafkasya’nın da çatısı demektir ve burada yapacağınız yatırım sizleri de oldukça mutlu edecektir. Şimdiden bu yapılması planlanan çağrı merkezinin Kars’a hayırlı olmasını diliyorum.”

AssisTT Genel Müdürü Adil Zenbek daha sonra Kars Belediye başkanıyla bir araya geldi. Yaptığı tespitleri Başkan Nevzat Bozkuş ile paylaştı. Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş da bu tür yatırımların Kars’a iş istihdamı açısından önem katacağını söyleyerek, Kars Belediyesi olarak gereken destek neyse verileceğini belirtti.

Başkan Bozkuş daha sonra AssisTT Genel Müdürü Adil Zenbek’e halı hediye etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.