1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Av.Mesut Gül Babasıyla Kaza Yaptı
Av.Mesut Gül Babasıyla Kaza Yaptı

Av.Mesut Gül Babasıyla Kaza Yaptı

Babasıyla beraber Selim'den Kars'a adli davası için gelmekte olan Avukat Mesut Gül'ün aracı takla attı. Kaza sonucunda ağır yaralanan Avukat Gül ve babası Naim Gül hastaneye kaldırıldı.

A+A-

Murat TAŞDEMİRCİ

Kars’ta son günlerde sıkça meydana gelmekte olan trafik kazaları üzüntü ve şaşkınlık yaratırken, birçoğunun hafif yaralanmalar ve maddi hasarla son bulması rahat bir nefes aldırıyor.

Kazalara bu gün bir yenisi daha eklendi. Kazada ağır yaralanan sürücü ve babası hastaneye kaldırılırken kazanın meydana geldiği yol bir müddet trafiğe kapatıldı.

DAVAYA YETİŞMEYE ÇALIŞIYORDU

Edinilen bilgilere göre; Selim ilçesi avukatlarından olan 1971 doğumlu Mesut Gül, aldığı bir davanın duruşması için babası Naim Gül’le (1944) beraber 06 DUD 82 plakalı aracıyla yola çıktı. Yolculuk esnasında dolunun yağmasıyla beraber davaya yetişmek için zaten telaşlı gitmekte olan avukat Gül’ün telaşı iyice arttı.

Kars sanayi kavşağı civarında dolunun da etkisiyle direksiyon hâkimiyetini kaybeden Mesut Gül’ün aracı takla atarak yoldan çıktı.

Kazayı görenler Acil Servis’i arayarak ambülâns istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri aracın içerisinden yaralıları baygın bir vaziyette çıkararak ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı.

Daha sonra ambülânsa alınan yaralılar Kars Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Trafiğe kapatılan yolda gerekli incelemelerin yapılmasının ardından kaza yapan araç, çekiciyle kaldırılarak yol trafiğe açıldı.

Hastanede tedavi görmekte olan kazazedelerin durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.