1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Barboon Online Otel Satış Yönetimi
Barboon Online Otel Satış Yönetimi

Barboon Online Otel Satış Yönetimi

Barboon konaklama sektöründe hizmet veren otellerin, tüm süreçlerini hatasız ve kolaylıkla  yönetmelerini sağlayan bir otel satış programıdır.

A+A-

Barboon Online Otel Satış Yönetimi

Barboon konaklama sektöründe hizmet veren otellerin, tüm süreçlerini hatasız ve kolaylıkla  yönetmelerini sağlayan bir otel satış programıdır. Her ölçekteki otelin müşterilerinden direkt olarak online rezervasyon alabilmesine olanak sağlar. Sorunsuz biçimde gerçekleştirilen rezervasyon süreçleriyle oteller gelirlerini arttırabilirler. Barboon’un gelişmiş entegrasyonları sayesinde tüm OTA (online seyahat acenteleri) ve GDS (global dağıtım sistemleri)  kanallarında otellerin müsaitlik durumuna ve fiyat değişikliklerine dair bilgiler anlık olarak güncellenir. 3D Secure altyapısıyla tüm ödemeler güvenli bir biçimde gerçekleşir. Barboon’un İnternet Rezervasyon Motoru, otellerin rezervasyonlarını direkt kendi web sitelerinden alabilmelerine olanak sağlar. Potansiyel misafirlerin lokasyonlarına göre farklı fiyat çözümleri ve kampanyalar tanımlanabilir. Oteller Google Hotel Ads ile daha düşük komisyonlar ödeyerek gelirlerini arttırabilirler.

Tek Bir Link ile Güvenli Ödemeler

Link ile ödeme, müşterilerin kendilerine SMS ya da e-posta aracılığıyla iletilen bağlantı ile ödeme yapmalarını sağlayan bir yöntemdir. Barboon’un e-tahsilat sistemi ile ödemeler hem kolay hem de güvenli bir şekilde gerçekleşir. Ödeme sürecini kolaylaştıran bir yöntem olarak link ile ödeme, işletmelere özel hazırlanan bağlantı ile web siteleri üzerinden ödemelerin alınmasını sağlar. Müşteri, acente ve aracı ödemeleri bu sistem ile gerçekleştirilebilir. Barboon’un PMS entegrasyonu sayesinde 3D Secure altyapısı ile ödemeler sorunsuz ve güvenli olarak gerçekleşir. Otel işletmeleri, müşterilerine farklı para birimlerinde ödeme alternatifleri sunarak daha hızlı ödeme alabilirler. Barboon’un e-tahsilat sistemi bireysel ve kurumsal müşterilerin ödemelerini rezervasyon kodu sorgulayarak tek bir link ile ödeme almayı sağlar. Ayrıca banket ve etkinlik ödemeleri, tüm ek hizmetlere yönelik ödemeler ve cari hesap ödemeleri kolaylıkla tahsil edilebilir.

Barboon’un E-Tahsilat Sistemi Nasıl Çalışır?

Müşterinin mail adresine ya da cep telefonuna bir bağlantı gönderilir. Bağlantıya tıklayan müşteri web sitesi üzerinden kredi kartı ya da banka kartı ile ödeme yapar. Opera veya Suite8 otel yönetim sistemlerine sahip olan işletmeler, gelen ödemeleri sistemde görüntüleyebilir ve rezervasyonlarla eşleştirebilirler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.