1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Bakırhan : Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun
Başkan Bakırhan : Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

Başkan Bakırhan : Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

​​​​​​​Kars Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği (ESOB) Başkanı Murat Bakırhan, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla mesaj yayınladı.

A+A-

Başkan Bakırhan mesajında şu ifadelere yer verdi ;  2024/2025 Eğitim Öğretim yılının başta ülkemize, Gazi Karsımıza, öğretmenlerimize, idarecilerimize, öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı uğurlu olsun.

Başkan Bakırhan, "Geleceğimizin teminatı sevgili öğrenciler, Yaşadığınız heyecan ve coşkuyu tüm kalbimle yaşıyor ve paylaşıyorum. Bu heyecan ve coşkunuzu hayat boyu devam ettirmenizi diliyorum. Unutmayınız ki sizler ilimizin ve ülkemizin umut kaynağısınız. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracak, aydınlık yarınlara taşıyacak olan sizlerin göstereceği azim ve gayrete olan inancımız tamdır. Yeni bir eğitim-öğretim yılında ülke genelinde milyonlarca öğrencimiz ders başı yapmış olmanın heyecanını yaşamaktadır. Çocuklarımız ve gençlerimizi yarınlara hazırlayacak olan eğitim öğretim yılının tüm eğitim birimlerimiz ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.