1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Ercüment Daşdelen’den Gaziantep ve Mardin’deki kazalar için taziye mesajı
Başkan Ercüment Daşdelen’den Gaziantep ve Mardin’deki kazalar için taziye mesajı

Başkan Ercüment Daşdelen’den Gaziantep ve Mardin’deki kazalar için taziye mesajı

Kars Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Ercüment Daşdelen, Gaziantep, Mardin ve ülkemizin farklı illerinde yaşanan feci trafik kazasında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

A+A-

Kars Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Küresel Gazeteciler Konseyi, Avrasya Medya ve İletişim Konfederasyonu, Türk İnternet Medya Birliği Kars İl Başkanı Ercüment Daşdelen, mesajında Gaziantep’te 16 kişinin, Mardin’de ise 20’ye yakın vatandaşımızın, yine ülkemizin farklı illerinde yaşanan trafik kazalarında vatandaşlarımızın hayatını kaybetmesinden dolayı büyük bir üzüntü duyduğunu belirtti.

Başkan Daşdelen, “Gaziantep-Nizip kara yolunda meydana gelen feci kazada ilk belirlemelere göre aralarında 4 sağlık görevlisi, 3 itfaiyeci, 2 gazeteci İhlas Haber Ajansı muhabiri meslektaşımız Muhammed Abdulkadir Esen ile Umut Yakup Tanrıöver'in de bulunduğu 16 kişi hayatını kaybetti, 21 kişinin yaralandığını, ayrıca Mardin’in Derik ilçesinde yaşanan feci kazada ise 20’ye yakın vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralının olduğunu derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Ayrıca ülkemizin farklı illerinde yaşanan trafik kazalarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, gazeteci meslektaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Mekanları Cennet olsun” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.