1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Senger Kıbrıs’ta
Başkan Senger Kıbrıs’ta

Başkan Senger Kıbrıs’ta

​​​​​​​Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. Yıldönümü için yavru vatan Kıbrıs’a gitti.  Başkan Senger, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

A+A-

20 Temmuz 2024 bugün Kıbrıs Barış Harekatı’nın ve Zaferinin 50. Yıldönümü kutlanmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin de katılımıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleşen törene birçok siyasetçi ve bürokrat katılım sağladı. Kars Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger’de özel davetliler arasında yerini aldı.

MHP’yi temsilen özel davetliler arasında yer alan Başkan Senger,  Kıbrıs’ta 50. Yıldönümü kapsamında düzenlenen törenlere katıldı. Senger, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. Yıldönümü için yavru vatan Kıbrıs’a gitti. Başkan Senger Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

Sosyal medya üzerinden paylaşım yaparak 50. Yıldönümünü kutlayan Başkan Senger, “Kıbrıs Türkü’nün onurlu davasının binlerce nöbetçisinden biri olarak hür, bağımsız ve egemen KKTC’nin sonsuza dek payidar olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Başkan Senger paylaşımında; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin katılımları ile düzenlenen Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümü kutlama programlarına katılım sağladım.

Bu anlamlı günde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin bağımsızlığı ve barışı için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum. dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.