1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Başkan Sorunları Dinliyor
Başkan Sorunları Dinliyor

Başkan Sorunları Dinliyor

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, “Halk Günü” toplantılarında halkın sorun ve sıkıntılarını dinledi.

A+A-

Göreve geldiği 2009 tarihinden günümüze kadar her hafta düzenli olarak Salı ve Perşembe günleri düzenlediği “Halk Günü” toplantılarında vatandaşlar ile bir araya gelen Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen çözüme kavuşturuyor.

Halk Günü toplantılara her geçen gün vatandaşların daha yoğun ilgi gösterdiğini belirten Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, toplantılarda su, yol, kaldırım, park, bahçe, elektrik borcu, su parası ve yakınlarının iş sorunlarını dile getiren vatandaşlar yardımcı oluyor.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, halk günü toplantılarında halkın sorunlarını çözdüklerini belirtti.

Başkan Bozkuş; “Bizi bu makama bu halk getirdi. Halkımızın sorun ve sıkıntılarını dinlemek bizim görevimiz. Burada sorunu olan vatandaşların sorunlarını gideriyoruz. Amacımız vatandaşlara daha güzel hizmetler götürmek” dedi.

EV KİRAMIZ, ELEKTİRİK PARAMIZA KADAR VERİYOR

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un kişisel sorunlarına dahi yardım ettiğini belirten Nuriye Korkmazel; “Ben elektrik borcumu ödeyemiyordum. Elimde avucumda yoktu. Ben başkanımıza söyledim. Bana miktarını sordu. Daha cebinden çıkarttığı parayı bana vererek borcumu ödedi. Allah razı olsun. Ramazan ayında beni sevindi. Allah’ta onu sevindirsin. Biz başkanımızdan çok memnunuz” diye duygularını dile getirdi.

İNSAN GİBİ YAŞAMAMIZ İÇİN BİZELERE MODERN EVLER YAPILIYOR

Belediyenin Gece Kondu Dönüşüm Projesi kapsamında kendilerine modern binalar yapacağını ifade eden Rıza Sümbül; “Biz yıllarca tezeklerin içerinde oturduk. Ne yolumuz vardı. Ne suyumuz. Sağolsun belediye başkanı bizlere evlerimizin yerinde ev yapacağını söylemişti. İlk önce karşı çıktım. Daha sonra kabul ettim. Bir hafta önce kendi evimi kendi elimle yıktım. Çoluk çocuğumum daha güzel, daha sağlıklı evlerde oturacak. Buraya kafamda sorular vardı. Onu başkana söylemek için geldim. Beni ikna etti. Konuşmaları yapmacık değildi. Biz başkanımıza inanıyoruz. Onu destekliyoruz” diye konuştu.

Belediye Başkanlığı’nca her hafta Salı ve Perşembe günleri düzenlenen Halk Günü toplantıları vatandaşların dertlerine derman oluyor. Birçok vatandaşın sorunu halk günü toplantıları sonrasında çözüme kavuşuyor.

Toplantıya katılan vatandaşların tek tek sorunlarını Başkan Bozkuş’a anlatıyor. Başkan Bozkuş, vatandaşların elektrik, su, maliye, borçlarına kadar yardımcı oluyor. Başkan Bozkuş’a aktarılan sorunlar arasında en çok işsizlik dikkat çekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.