1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Baştimar sorunları dinledi
Baştimar sorunları dinledi

Baştimar sorunları dinledi

Kars'ta AK Parti aday adayı Ömer Erim Baştimar, sorunları dinledi.

A+A-

Baştimar, “Yıllarca bizlere  ‘orada bir köy var  uzakta. Gitmesen de gelmesen de o köy bizim köyümüzdür’ şarkısını söyletip durdular.Gitmediğin köy senin değildir? Artık Ak Parti döneminde o köylere yollar yapıldı.Gitmeyeceğimiz köy, girmeyeceğimiz ev  kalmayacak” dedi.

Türkiye genelinde seçim startı, peş peşe gelen istifalarla verildi.

Türkiye'nin bir çok ilinden adaylar seçmenlerle bira araya geldi. Kars'ta AK Parti'den aday adayı olan Ömer Erim Baştimar, da  halkın  arasına erken katıldı.

Kahvehanelere girerek halkla sohbet eden Baştimar,bazı evlere de girerek ev halkının sorunlarını dinledi.

Her köye gideceğini, halkın sorunlarını dinleyeceğini belirten Baştimar şunları söyledi:

‘’Yıllarca bizlere  ‘orada bir köy var  uzakta.Gitmesen de gelmesen de o köy bizim köyümüzdür’ şarkısını söyletip durdular.Gitmediğin köy senin olur mu? Artık Ak Parti döneminde o köylere yollar yapıldı.Gitmeyeceğimiz köy, girmeyeceğimiz ev  kalmayacak. Halktan kopuk asla olmayacağız. Memleketini seven bir ekiple birlikteyiz. Kars’a hizmet için el ele gönül gönüle verdik. Allah fırsat verirse 4 yılda Kars’ı daha ileriye taşıyarak modern bir kent haline getireceğiz.Kars için artık kaybedilecek bir zamanımız yok. Kars için AK Parti iktidarında bu 4 yılı iyi değerlendiremezsek bu yılların telafisi  olmayacak”

Baştimar, ideallerinin ve hayallerinin büyük olduğunu belirterek, ''4 mevsim Kars’ta yaşanır ‘’ sloganını tüm Türkiye’nin hatta Avrupa’nın beynine kazıyacaklarını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.