1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bayram Mesajları
Bayram Mesajları

Bayram Mesajları

Bayram Mesajları...

A+A-

VALİ EYÜP TEPE'NİN BAYRAM MESAJI

Kars Valisi Eyüp Tepe, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Tepe, mesajında, Millet olarak, paylaşma, dayanışma, kardeşlik, birlik-beraberlik ve barış duyguları içerisinde, huzurlu bir Ramazan ayını idrak etmiş olarak Ramazan Bayramına erişmiş olmanın mutluluğu içerisinde olunduğunu belirtti.

Bayramların hoşgörünün egemen olduğu,  insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, kardeşçe kucaklaştıkları, karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği,  milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma bilincinin de şekillendiği, kuvvetlendiği, insanları manevi bakımdan en üst seviyelere çıkaran çok özel günler olduğunu ifade eden Tepe, mesajında şunları kaydetti: ''Bizler de bu bilinç içerisinde bu özel günü, anlamına uygun olarak kutlamanın yanı sıra, bayram yapamayanların derdine, kederine, acısına ortak olabilmeliyiz. Ramazan ayının taçlandırıldığı gün olan Ramazan Bayramının, bütün vatandaşlarımızın, yoksullarla, mağdurlarla, ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma ve yardımlaşmasına vesile olması, bu mübarek günün anlamına anlam katacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Karslı hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyor; İslam alemine ve bütün insanlığa huzur, barış, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.''

BAŞKAN BOZKUŞ'UN BAYRAM MESAJI

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Ramazan ayının sonuna gelerek bayrama ulaşmanın sevincini Karslılarla birlikte yaşadıklarını belirtti.

Başkan Nevzat Bozkuş yayımladığı mesajında, bayramların sevginin, barışın, hoşgörünün, dayanışmanın birlikte yaşandığı, birlikte paylaşıldığı, küskünlüklerin giderildiği günler olduğunu bildirdi.

Bu önemli günlerin çok özel olduğunu ve iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Başkan Bozkuş, bugün dünya üzerinde her zamankinden daha fazla sevgi, barış ve dayanışmaya ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.

Bozkuş; “Barışın, sevginin, dostluğun ana kaynağı içinde bulunduğumuz bayramlardır. Ramazan Bayramı paylaşmanın, dayanışmanın, sevginin ve kardeşliğin en güzel örneğini ortaya koymaktadır. Bayramlar, kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu milletçe yaşama, duygu birliğimizi en üst düzeyde tazeleme günleridir” dedi.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, mesajında şu ifadelere yer verdi:“İnanıyorum ki, bu birlik, beraberlik ruhunu, daha da güçlendirerek geleceğe taşıyacak, daha güzel daha hür ve aydınlık yarınlara mutlaka ulaşacağız. Bizler aramızdaki sevgi ve dostluğu, dayanışma ve kaynaşmayı sürdürdüğümüz sürece toplumumuzun daha da yükselerek ayakta kalacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kars halkının, milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Allah'tan niyaz ederim."

VEKİLLERİN BAYRAM MESAJI

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, ‘’Bayramlar, bireyleri aynı düşünce ve değerlerde buluşturmakta, gönülleri yakınlaştırarak, kişisel çekişmelerin, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine olanak sağlamaktadır’’ dediler.

Arslan ve Kılıç, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladıkları mesajda, toplumsal yaşamımızda önemli yeri olan, bizlere tarifsiz güzel duygular yaşatan Ramazan Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın sevincini ve mutluluğunun yaşandığını belirttiler.

Bayramların, yaşama sevincini canlı tutmasının yanı sıra insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının arttığı, güzel duyguların içtenlikle paylaşıldığı ve insanların birbirlerine daha çok özen gösterdiği özel günler olduğunu ifade eden Arslan ve Kılıç, mesajında şunları kaydetti: ‘’Bu yönüyle insanları kaygılardan uzaklaştırmakta, toplumsal yaşamda yardımlaşma ve dayanışmanın gerekliliğini anımsatmaktadır. Bayramlar, bireyleri aynı düşünce ve değerlerde buluşturmakta, gönülleri yakınlaştırarak, kişisel çekişmelerin, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulmasına, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine olanak sağlamaktadır. Bu mübarek günde bütün dünyada süre giden kavgaların, çatışma ve kırgınlıkların son bulmasını  diliyor,  Kars’lı hemşehrilerimizin Ramazan Bayramını kutluyoruz.’’

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ (KAÜ) REKTÖRÜ PROF. DR. SAMİ ÖZCAN'IN BAYRAM MESAJI...

Birlik ve beraberliğimizin en güzel sembollerinden olan ve herkese tarifsiz duygular yaşatan Ramazan Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın sevinci ve mutluluğu içindeyiz. Bayramlar, insanlar arasında dostluğun, kardeşliğin, barışın ve yardımlaşmanın tekrar dile geldiği, insanların birbirlerine daha çok özen gösterdiği özel günlerdir.

Ramazan Bayramı’nın, akademik ve idari personelimizin yanı sıra Karslı hemşerilerimize, ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine, sağlık, esenlik ve huzur getirmesi temennilerimle bayramınızı kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım.

Prof. Dr. Sami Özcan

Kafkas Üniversitesi Rektörü

İL EMNİYET MÜDÜRÜ ERCAN ÇAKMAK’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Toplum olarak büyük önem verdiğimiz, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız, yüce kitabımız Kur´an-ı Kerim’in inmeye başladığı bu mübarek ay sonrasında, Ramazan Bayramını da hep birlikte, huzur içinde karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirebilmeleri için gece gündüz görev yapan güvenlik güçlerimiz başta olmak üzere bütün vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar, Ülkemizin birliği ve selameti için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anar, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunar, bayramın Tüm İslam Alemine, Milletimize ve Serhat Şehrimize, kardeşlik ve dostluk duygularının daha da kuvvetlendiği, mutlu ve güzel günler getirmesini temenni eder, saygılarımı sunarım.

BAŞKONSOLOS SÜLEYMANOV'UN BAYRAM MESAJI

Azerbaycan'ın Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanov'un bayram mesajı...

Azerbaycan’ın Kars Başkonsolosu Ayhan Süleymanov Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı yayımladı.

Süleymanov, mesajında şunları kaydetti: “Değerli Karslı Kardeşlerimiz, Bütün ulvi hislerin güçlendiği, kardeşlik, hoşgörü ve paylaşma gibi üstün beşeri erdemlerin pekiştiği bir Ramazan ayını daha arkada bırakıyoruz. Dünya Müslümanlarının büyük sevgi ve coşkuyla kutladığı yeni bir Ramazan Bayramını daha yaşama heyecanı içerisindeyiz. Bu vesileyle kendi adıma, Azerbaycan Kars Başkonsolosluğu çalışanları adına tüm Karslı kardeşlerimizin bayramını en kalbi duygularla kutlar, gelecek yaşamlarında sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.”

ERDOĞDU'NUN BAYRAM MESAJI

AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Erdoğdu, Bayramların, millet olma şuurunun ve dini duyguların doruk noktasına ulaştığı müstesna günler olduğunu söyledi.

Ramazanın kendine has manevi bir atmosferinin olduğunu da belirten Erdoğdu, “Heyecan ve özlemle beklediğimiz bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. İnançlar, örf ve adetlerin uygulanması oranında pekişir. Ramazan Bayramı; sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularını geliştirir, küskünlükleri ve kırgınlıkları ortadan kaldırır. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin beslendiği bu güzel günü, tüm dünya ve milletimiz insanlarına, barış dolu günler getirmesi dileklerimle, Kars halkının, ve Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutlarım.”

KARS ARDAHAN IĞDIR SERHATLILAR BİRLİĞİ FEDERASYONU GENEL BAŞKANI ERDOĞAN YILDIRIM’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

On bir ayın sultanı Ramazan Ayını ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini geride bırakarak Ramazan Bayramına ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Tüm insanlığa hakça bir düzenin ve barışın yolunu göstererek ışık tutan İslam dininde bayramların ayrı bir değeri ve önemi vardır. Bayramlar dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu sevgi ve kucaklaşma günüdür. İnsan olmanın önemini, yardımlaşmanın değerini, dayanışmanın güzelliğini, paylaşmanın sevincini yaşadığımız bayram günleri, birlik ve beraberliğin korunmasına, barış ve huzurun sağlanmasına vesile olurlar.

Müslüman kardeşlerimiz arasına sokulan nifak tohumları nedeniyle yaşanılan üzüntülerin, kutlayacağımız Ramazan Bayramı vesilesiyle sona ererek, tüm dünya insanlarının birlik ve beraberlikle barış dolu günlerde yaşaması en büyük temennimizdir.

Ramazan Bayramının ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk getirmesini, insanları tehdit eden huzursuzlukların sona ermesini Yüce Allah'tan diliyor, tüm İslam Âleminin ve hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutluyorum.

Sevgi ve Saygılarımla.

MHP KARS BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI İNŞAAT MÜHENDİSİ SUCA YILDIRIM’IN BAYRAM MESAJI

Sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan, yoksulun halinden anlama fırsatı bulduğumuz Mübarek Ramazan ayını geride bırakarak bir bayramı daha birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, küskünlerin barıştığı, müstesna günlerdir. Milli ve dini duygular bayram vesilesiyle zirveye ulaşır, asırlardır süren birlikteliğimiz pekişir. Kişisel mutluluklar ortak mutluluğa dönüşür. Bu insani değerlerin Ramazan Bayramı’ndan sonra da devam ettirilmesi, bayramda aziz vatan için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizin yakınlarını, gazilerimizi, bizleri büyüten, yetiştiren ve toplumun direkleri olan büyüklerimizi, engelli ve kimsesizleri ziyaret ederek sevgi ve hoşgörünün egemen kılınması büyük önem arz etmektedir.

Bu özel günün, birlik ve beraberliğe vesile olması temennisiyle, saygıdeğer Karslı hemşerilerimin Ramazan Bayramlarını yürekten kutlar, bayramın ülkemize ve bütün insanlığa barış ve mutluluk getirmesi dilekleriyle, sevgi ve saygılar sunarım.

TURYAP EMLAK KARS TEMSİLCİSİ İBRAHİM ÇANTAY’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Dua ve mağfiret ayı olan Ramazan ayının barış, kardeşlik ve bereketini tüm benliğimizle hissedip yaşamanın huzuruyla bir bayram gününe daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, birlik ve dirliğimize hizmet eden özel günlerdir. Millet olarak bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak iyiye ve güzele yönelmeli; hayatımıza hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp kucaklaşabilmeliyiz

Dargınların barıştığı, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği bayramları sadece kendimiz, ailemiz ve yakın çevremizle yaşamamalı, yoksullara, öksüz ve yetimlere, düşkün ve yaşlılara, huzurevi sakinlerine, engellilere, şehit ailelerine, hastalara, mahkumlara ve özellikle yurtlarda kalan kimsesiz yavrularımıza, ilgiye muhtaç her vatandaşımıza bayramı bayram gibi yaşatmak zorundayız. Bu duygularla tüm milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi, barış ve hoşgörünün hakim olduğu nice bayramlar yaşamamızı diliyorum.

dsc01650.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.