1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. BDP'de Güçlü İsim:Erdal Atas
BDPde Güçlü İsim:Erdal Atas

BDP'de Güçlü İsim:Erdal Atas

12 Haziran 2011 genel seçimleri için geri sayım başlarken milletvekili aday adayları da siyaset sahnesine ısınmaya başladı.

A+A-

AKP ve CHP’de gözler BDP’nin aday adaylarına çevrilirken, BDP’in Kars’taki güçlü adaylarından Erdal Atas, milletvekili aday adaylığını açıkladı. 

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Kars Milletvekili Aday Adayı Erdal Atas, Kars’ın sorunlarına çözüm bulmak, Kars’ı tarım, turizm ve ticaret alanında dünya standartlarına kavuşturmak için adayım, dedi. 

Kars’ın en büyük sorununun Ankara’da iyi temsil edilememesi olduğunu söyleyen Atas, mevcut milletvekilleri yalnızca partilerinin grup toplantılarına katılmakla yetiniyorlar. Kars’ın sorunlarını ne yazık ki meclis kürsüsünden dile getirmiyorlar. İşte biz ; Kars’ın bütün dinamiklerini hayata geçirmek, sorunlarına  çözüm üretmek ve en yüksek seviyede Kars’ı gündeme taşımaya adayım, diye konuştu. 

“Gurbette yaşamama rağmen, yüreğim Kars için atıyor” diyen Erdal Atas, gurbetteki hemşehrilerimizin de Kars’a yatırım yapmaklarını sağlayacaklarını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti : “Amacımız ; bu genç yaşta gurbette yakalamış olduğumuz başarıyı, bilgi birikimini ve tecrübeyi memleketimiz ve halkımız için kullanmaktır. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, halkların kardeşliğini pekiştirmek, barış ve huzur içerisinde el ele vererek, Kars’ı kalkındırmak için yola çıktık. Başaracağımıza inancımız tamdır. Bütün Kars halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” 

Erdal Atas Kimdir

1980 yılında Kağızman’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladı. Ankara Hacettepe Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde başladığı yükseköğrenim hayatını 2001 yılında Paris’te tamamladı. 2002 yılında kurucusu olduğu Euro-Terre İnşaat Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapıyor.

erdal-atas.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.