1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bekir Vargün Toprağa Verildi
Bekir Vargün Toprağa Verildi

Bekir Vargün Toprağa Verildi

Geçirdiği rahatsızlık sonucu dün akşam evinde vefat eden Kars Defterdarlığı’ndan emekli Bekir Vargün (64), Cuma Namazı’nden sonra İstasyon Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Digor İlçesi’nin Karakale Köyü’nde toprağa verildi.

A+A-

64 yaşında hayata gözlerini yuman, Kars’ın sevilen ve sayılan simalarından Bekir Vargün için Cuma Namazı sonrasında Merkez İstasyon Camii’nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye; Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Defterdar Vekili Yurdakul Taşçı , Muhakemat Müdürü Av. Timuçin Timur, Kars Postası Gazetesi sahibi Yakup Orhan Tan, Serhat Kars Gazetesi sahibi Fikri Durgun, Kafkas Haber Ajansı (KHA) kurucusu Bedir Altunok, serhat TV Yönetim Kurulu Başkanı Alican Alibeyoğlu, Kars Manşet kurucusu Yargıç Harmankaya, Defterdarlık çalışanları, bazı daire amirleri, vatandaşlar ve merhumun akrabaları katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından merhumun cenazesi Tan Matbaası binasındaki evine götürüldü. Daha sonra merhum Bekir Vargün için Defterdarlık önünde tören düzenlendi. Burada konuşma yapan Defterdar Vekili Yurdakul Taşçı, Bekir Vargün’ün görev yaptığı süre boyunca dürüst, disiplinli ve düzenli bir çalışma sistemi içinde hayatını sürdürdüğünü söyleyerek Allah’tan rahmet ve kederli ailesine başsağlığı diledi.

Vargün’ün cenazesi daha sonra Digor İlçesi’ne bağlı Karakale Köyü’nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

BAŞSAĞLIĞI İÇİN TEL:

Yunus Vargün: 0535 4709651

Kars Postası Gazetesi Sahibi Yakup Orhan Tan: 0541 2152456

Tayyar Vargün: 0530 7762537

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.