1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Belediyeden yardım kampanyası
Belediyeden yardım kampanyası

Belediyeden yardım kampanyası

Kars Belediyesi depremzedeler için yardım kampanyası başlattı...

A+A-

Van’daki deprem felaketinin ardından yurt genelinde başlatılan yardım seferberliği Kars’ta çığ gibi büyüyor.

Yüzlerce vatandaşımızın ölümüne, binlerce vatandaşımızın da yaralanmasına neden olan 7.2 şiddetindeki deprem ülkeyi yasa boğdu. Dünya basınının da yakından takip ettiği deprem felaketinin ardından sel gibi coşan yardımlaşma tüm hızıyla sürüyor. Türkiye’nin tamamen kenetlendiği deprem sonrası yardımlaşmanın en güzel örnekleri Kars’ta da kendini gösteriyor. Devletin resmi kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, sendikalar tüm imkanlarını seferber ederek hem yardım malzemesi gönderiyor hem de bizzat kendileri afet bölgesine giderek insan gücüyle yardım ediyor.

Kars belediyesi de Van’daki depremzedeler için yardım bankası kurdu. Belediye giriş katındaki salonda toplanan yardım malzemeleri itinayla paketleniyor ve daha sonra da afet bölgesine gönderiliyor. Yardım malzemesi götürenler ilk olarak Belediyenin iki bayan görevlisinin sıcak ilgisiyle karşılaşıyorlar. Yardım malzemesi götürenlere sıcak çay ikramında da yapıldığı Belediye’de güler yüzle karşılanmanın sevincini yaşayan vatandaşlar gördükleri ilgi karşısında teşekkür ettiler.

Gıda ürünleri, battaniye, elbise ve sobadan oluşan yardım malzemeleri depremzedelere ulaştırılması için Van’a gönderildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.