1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bir terörist etkisiz hale getirildi
Bir terörist etkisiz hale getirildi

Bir terörist etkisiz hale getirildi

Kars’ın Kağızman ilçesinde bir terörist etkisiz hale getirildi...

A+A-

Kars’ın Kağızman İlçesi’nde dün akşam teröristlerin yol kesme olayının ardından devam eden operasyonda bir teröristin etkisiz hale getirildiği, çok sayıda teröristin ise kıstırıldığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre dün akşam saat 21.00 sıralarında Kağızman’a 24 kilometre mesafedeki Demirkapı mevkiinde 35-40 kişilik terörist grubunun yola taş döşeyerek araçları durdurması, terör propagandası yapması ve ardından da uzun namlulu silahlarla araçlara ateş açması sonucu bölgede geniş çaplı arama tarama çalışmaları başlatıldı.

Polis ve Jandarma Özel Hareket Timleri hava destekli sürdürdüğü, yer yer sıcak çatışmalar yaşandığı Demirkapı Kavaklı bölgesindeki operasyonda Zonguldaklı Fatih Yavus isimli J. Astsubay Çavuş yaralandı. Ameliyata alınan yaralı astsubayın tedavisi Kağızman Devlet Hastanesi’nde sürerken, operasyonlar hızlandırıldı.

Gün boyu devam eden operasyonlarda Kağızman Demirkapı Kavaklı mevkiinde 1 teröristin etkisiz hale getirildiği ve bir grup teröristin ise aynı bölgede kıstırıldığı öğrenildi.

Bölgede geniş çaplı operasyonlar sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.