1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bugün Nevruz Bayramı
Bugün Nevruz Bayramı

Bugün Nevruz Bayramı

Kars Valiliği, Kafkas Üniversitesi ve Belediye Başkanlığı tarafından, 21 Mart Nevruz Bayramı ilimizde yapılan çeşitli etkinliklerle bugün coşkuyla kutlanacak.

A+A-

Kars Valiliği ve Kafkas Üniversitesi tarafından, Nevruz Bayramı kutlamaları çerçevesinde Prof. Dr. Necdet Leloğlu Konferans Salonu'nda bugün saat : 14.00’te “Türk Kültüründe Nevruz” konulu panel düzenlenecek.

Akşam saat : 17.30’da ise Kars Kapalı Spor Salonu önünde Nevruz Ateşi yakılacak, ikramlar yapılıp, halk oyunları ekibi gösteriler sunacak.

Saat 18.00’de ise Kars Kapalı Spor Salonu’na geçilerek, şenlikler başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve Kars Valisi Ahmet Kara, günün anlam ve önemini belirten  konuşma yapacaklar. Mahalli Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisinden sonra, yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verilecek. Devlet Türk Halk Müziği Korosu ve ses sanatçılarının konserinin ardından program sona erecek.

Vali Ahmet Kara, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve Rektör Prof.Dr. Sami Özcan, bütün Kars halkını Nevruz Bayramı kutlama etkinliklerine davet etti.

Yasal Uyarı : Haberlerin etik olmayan yollarla kopyalanması yasaktır...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.