1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çalkın Kağızman’da Doğalgaz Çalışmalarını ve Yatırımları Yerinde İnceledi
Çalkın Kağızman’da Doğalgaz Çalışmalarını ve Yatırımları Yerinde İnceledi

Çalkın Kağızman’da Doğalgaz Çalışmalarını ve Yatırımları Yerinde İnceledi

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın Kağızman’daki doğalgaz çalışmalarını yerinde inceledi.

A+A-

Yapımı devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kazım Karabekir Ortaokulu ve Hükümet Konağı çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Milletvekili Adem Çalkın, Kağızman'ımızda doğalgaz çalışmaları hız kesmeden sürdürülüyor. Yürütülen çalışmaları yerinde inceledik. Çalışmalar planlı bir şekilde büyük bir hızla devam ediyor. Doğalgaz çalışmalarını birebir takip ediyoruz. Kağızman’ımızın birçok mahallesi önümüzdeki günlerde doğalgaz kullanmaya başlayacak. Dedi.

Milletvekili Adem Çalkın, “Kağızman’ımızda modern, gelişmiş, altyapısı güçlü eğitim kurumları ve devlet kurumları ile hizmet kalitemizi artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizde yapımı devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kazım Karabekir Ortaokulu ve Hükümet Konağı’mızın durumları hakkında yetkililerden bilgi aldık, yürütülen çalışmaları yerinde inceledik. Kurumlarımızın yapımı büyük bir özveri ile, aralıksız sürüyor. Faaliyete başladığında Kağızmanlı hemşehrilerimiz için daha kaliteli hizmet sunulmuş olacak. Bu yatırımlarımızın Kars’ımız, Kağızman’ımız için hayırlı olmasın diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.