1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Çatıları uçuyor...
Çatıları uçuyor...

Çatıları uçuyor...

Kars Valiliği Özel İdaresi’ne ait Atatürk İşhanı, çatı bağlantısı caddeye uçtu.

A+A-

Kars merkez Faikbey Caddesi üzerinde bulunan Atatürk İşhanı’nın çatısının bağlantısı büyük gürültüyle caddeye uçtu. Caddenin boş olması ve o anda vatandaşların oradan geçmemesi ise büyük bir şans olarak değerlendirildi.

Şehrin en işlek caddesinde bulunan işhanının uzun yıllardan beri boşaltılmasına karşı hiçbir önlem alınmaması da dikkat çekiyor. Oturulmaz raporu verildikten sonra içerisinde esnafın çıkmasıyla birlikte kaderine terk edilen Atatürk İşhanı her geçen gün biraz daha yıkılıyor.

Hiç kimsenin ilgilenmediği ve her geçen gün biraz daha yıkılan Atatürk İşhanı’nın atıl durumda bırakılması cadde üzerindeki esnafında tepkisini çekiyor. Esnaflar, biran evvel yetkililerin buraya önlem almasını istediler.

Kars’ın en önemli yerinde hiçbir şey yapılmadan yıkılmaya bırakılmış Atatürk İşhanı’nın yıkılarak yeniden iş merkezi veya çok katlı otopark yapılarak kullanılmasını isteyen vatandaşlar; “Burası her gün yavaş yavaş yıkılıyor. Az önce çatısı uçtu. Allahtan altından o anda kimse geçmiyordu. Buraya biran evvel yetkililer bir çözüm bulmalıdır” dediler.

Atatürk İşhanı Faikbey Caddesi üzerinde bir harabeyi andırıyor. İşhanı zaman zamanda bali kullananlara mekan oluyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.