1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP Kars İl Başkanı Ulaşdemir’den Örnek Tavsiye
CHP Kars İl Başkanı Ulaşdemir’den Örnek Tavsiye

CHP Kars İl Başkanı Ulaşdemir’den Örnek Tavsiye

CHP Kars İl Başkanı Onur Ulaşdemir, Karslılar başta olmak üzere tüm Türkiye’ye çağrıda bulunarak cenaze sonrası yemek hayırlarının üniversitede okuyan ve ekonomik yetersizliği olan öğrencilere burs olarak verilmesi tavsiyesinde bulundu.

A+A-

“ÖRNEK BİR ADIMA DESTEK”

Cumhuriyet Halk Partisi Kars İl Başkanı Onur Ulaşdemir konuya ilişkin açıklamasında: “Değerli Karslılar ve sesimin ulaştığı tüm vatandaşlarımızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Ülkemizde ne yazık ki malum yönetim anlayışıyla ekonomik sıkıntılar her kesimi dara düşürmüştür. Geleceğimizin aydınlık yarınlarımızın temeli gençlerimizde bu sıkıntıdan payını büyük oranda almıştır.

Bugün sizlere, toplumumuzun önemli bir konusunu ele almak ve bu konuda atılan örnek bir adıma destek vermek için sesleniyorum. Öncelikle, Susuz Belediye Başkanımız Oğuz Yantemur’un babası Yavuz Yantemur’un vefatından dolayı derin üzüntülerimi ifade etmek istiyorum. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Acılarını paylaşıyor ve yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum.

Başkan Oğuz Yantemur’un, “Merhum babasının hayrına 150.000 (yüz elli bin) lirayı ilçemizde üniversitede okuyan ve ekonomik yetersizliği olan öğrencilerimize burs olarak vereceği” açıklamasını sonuna kadar destekliyor ve örnek olmasını istiyorum. Dinimizce zorunluluk olmadığını öğrendiğimiz, ülkemizde gelenek haline gelen cenaze sonrası yemek hayırlarını öğrencilerimize, ihtiyaç sahiplerimize bu zor zamanda maddi destek olarak verelim. Oğuz Başkan’ın bu konudaki çağrısına yürekten katılıyor ve destekliyorum. Kendisinin aldığı karar, toplumsal dayanışmamızın ve yardımlaşma kültürümüzün ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermektedir.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE GÜZEL GÜNLER DİLERİM”

Bizler de, cenaze sonrası yapılan yemek hayırlarının bir zorunluluk olmadığını, acılı aileleri bu tür zahmetlere sokmamamız gerektiğini anlamalıyız. Dayanışma ve destek olmanın farklı, daha anlamlı ve sürdürülebilir yollarını hep birlikte bulmalıyız. Bu çağrıya kulak vererek, toplumsal dayanışmamızı ve yardımlaşma kültürümüzü daha da güçlendireceğimize olan inancım tamdır. Hepinize saygılarımı sunar, birlik ve beraberlik içinde güzel günler dilerim” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.