1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. CHP Kars İl Başkanı Uludaşdemir’den Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlaması
CHP Kars İl Başkanı Uludaşdemir’den Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlaması

CHP Kars İl Başkanı Uludaşdemir’den Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlaması

CHP Kars İl Başkanı Uludaşdemir : Basın, Milletin Ortak Sesidir

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, basın mensuplarına hitaben yaptığı açıklamada, gazetecilerin toplumun bilinçlenmesine ve doğru bilgiye ulaşmasına sağladıkları katkıyı vurguladı. Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Uludaşdemir, Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi basının milletin ortak sesi olduğunu belirtti.

BASIN, MİLLETİN ORTAK SESİDİR

Uludaşdemir, "Kars’ımızın her köşesine haber ulaştıran, toplumun bilinçlenmesine ve doğru bilgiye erişmesine vesile olan siz değerli basın emekçilerine teşekkürü bir borç biliyorum." dedi. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Basın, milletin müşterek sesidir." sözünü hatırlatan Uludaşdemir, "Sizler, Kars’ımızın müşterek sesini en iyi şekilde duyuran, halkımızın nabzını tutan ve kamuoyunu aydınlatan en önemli unsurlardansınız." ifadelerini kullandı.

KARS’IN KÜLTÜRÜNÜ TANITAN GAZETECİLER

Kars’ın tarihini, kültürünü ve güzelliklerini tüm Türkiye’ye ve dünyaya tanıtan gazetecilerin, zorluklar karşısında yılmadan çalıştığını belirten Uludaşdemir, "Yaptığınız işin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor ve her birinize teşekkür ediyorum." dedi.

GELECEĞE DAİR UMUTLAR

Geleceğe dair umutları yeşerten ve doğru, objektif haber anlayışı ile Kars’ın sesini duyuran gazetecilere minnettarlığını dile getiren Uludaşdemir, "Basın özgürlüğünün daim olduğu, her zaman hakikatin peşinde koşan bir basın dileğiyle Gazeteciler ve Basın Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.