1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP'den şehitlik ziyareti
CHPden şehitlik ziyareti

CHP'den şehitlik ziyareti

Cumhuriyet Kadınları Allah-u Ekber Dağı Şehitliğini ziyaret etti...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Örgütü, Allah-u Ekber Dağı Şehitliğini ziyaret edip, Sarıkamış Şehitleri ve tüm şehitler için dua ettiler. 

CHP Kadın Örgütlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Meryem Çetin ve 27 üyesi, Sarıkamış Allah-u Ekber Dağı Şehitliğine giderek, Sarıkamış Şehitleri ve tüm şehitler için dua ettiler.

Burada bir açıklama yapan CHP Kadın Örgütlerinden Sorumlu İl Başkan yardımcısı Av. Meryem Çetin, “Bugün burada bundan tam 96 yıl önce Kafkas cephesinde Sarıkamış harekatında yitirdiğimiz aziz şehitlerimizin hatırası önünde saygı minnet ve şükran duygularımızı sunmak üzere toplandık. Ziyaret ettiğimiz, Sarıkamış Allah-u Ekber Dağı Şehitliği 1. dünya savaşında, kurtuluş savaşında kaybettiğimiz evlatlarımızın yanı sıra milletimizin bütünlüğünü de simgelemektedir. Bize düşen Ulu Önder Atatürk’ün çizdiği yolda tam bağımsızlıkçı, devrimci ruhla milli birlik beraberliğimize ve ortak ideallerimize sahip çıkmaktır. Aziz şehitlerimizin anısı önünde Cumhuriyet kadınları ve anneleri olarak saygıyla eğiliyoruz” dedi.

CHP Kadın örgütlerine eski il başkanı Çetin Bilgir, Merkez İlçe Başkanı Necmi Demirci ve Sarıkamış İlçe Başkanı Hasan Cellat da eşlik etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.