1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Defterdar Şimşek emekli oluyor
Defterdar Şimşek emekli oluyor

Defterdar Şimşek emekli oluyor

Kars Defterdarı Osman Şimşek emekli oluyor...

A+A-

Kars halkı tarafından sevilen ve sayılan, dürüstlüğü, çalışkanlığı, başarısı ve Kars’a bıraktığı eserleri ile tanınan, gelmiş geçmiş defterdarlar içerisinde Kars’ta iz bırakan, büyük üstad Kars Defterdarı Osman Şimşek emekli oluyor.

Yaklaşık 35 yıllık memuriyetinden sonra 1 Eylül günü emekli olacağını açıklayan Kars Defterdarı Osman Şimşek, meslek hayatı boyunca tanıdığı ve tanıştığı herkese teşekkür etti.

Kars Defterdarı Osman Şimşek şunları söyledi: “01/09/2013 tarihi itibariyle onur ve gururla yürüttüğüm Maliye Bakanlığı Kars Defterdarlığı görevinden yaş haddinden emekliye ayrılmış olacağım. İki yılı aşkın bir süredir Kars Defterdarı olarak sizlere hizmet etmenin onur ve gururunu yaşadım. Görevin sırasında vatandaş odaklı hizmet sunmanın yanında hak, hakikat ve adalet ölçüleri içinde olmaya azami derecede özen ve hassasiyet göstermeye, tüm vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile uyum içinde çalışmanın gayreti içinde oldum. Bu anlamda Serhat şehrimiz Kars’a Defterdar olarak hizmet etmek benim için büyük bir şans olmuştur. Aranızdan ayrılırken görevim sırasında çalışmalarımda bana yardımcı olan başta sayın Valilerimize, tüm mesai arkadaşlarıma, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine, basına ve tüm Karslı hemşerilerime teşekkür eder saygılarımı sunarım.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.