1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Demir yumruklar Emniyette
Demir yumruklar Emniyette

Demir yumruklar Emniyette

Türkiye Boks Şampiyonası’nda Kars’ı temsil ederek şampiyon olan ve Ülkemizi İrlanda’da yapılan Avrupa Boks Şampiyonası’nda temsil eden boksörler ve hocaları Emniyet Müdürü Ercan Çakmak tarafından ödüllendirdi.

A+A-

Kars Emniyet Müdürlüğü’nün SODES projesi kapsamında desteklediği başarılı boksörleri ve hocalarını makamında kabul eden Müdür Çakmak, boksörlerin her zaman yanlarında olacağını bir kez daha yineledi.

Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, makamında kabul ettiği sporcu ve hocalarına çeşitli spor malzemeleri ile ödüllendirerek başarılarının devamını diledi. Çakmak ayrıca, İrlanda’da yapılan Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası’nda 52 kiloda Avrupa ikincisi olan Tuğrulhan Erdemir ve 50 kiloda madalya maçında yenilen Necat Ekinci’yi birer altınla ödüllendirdi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Kars Emniyet Müdürlüğü olarak her zaman sporcuların yanında olacaklarını da belirten Çakmak: “Hepiniz başarılarınızdan dolayı kutluyorum. Hepiniz Kars’ın gururusunuz. Sizleri yetiştiren hocalarınızı da kutluyorum ve onlara da çok teşekkür ediyorum. Demek ki çalışınca şampiyon da olunabiliyormuş. Sizler çalıştınız ve Kars’ı yurt içinde ve özellikle yurt dışında çok iyi bir şekilde temsil ettiniz. Bundan sonra da daha iyi dereceleri Kars’a getireceğinizi ve Kars’ın gurur kaynağı olacağınıza inanıyorum. Sizler aynı zamanda ailenizin de gurur kaynağısınız. Buradaki arkadaşlarınızın hepsinin Avrupa’da başarılı olacağına inanıyorum. Ve ülkemizin ünlü ve en başarılı sporcuları olmak sizlerin ellerindedir. Bizlerde hocalarımızla, emniyet müdürlüğümüzle çok güzel bir projeyi sahiplendik. Sizlerde özveriyle hep birlikte çalıştınız. Bu çalışmanın sonucunda başarı olarak hep birlikte alıyoruz. Çocuklarımız ve aileleri ile birlikte bizlerde mutlu olduk.  Bizler sizi seviyoruz ve sizlerin her zaman farkınızdayız. Her neye ihtiyacınız varsa onları karşılamaya ve yanınızda olamaya devam edeceğiz. Yeter si sizler çok çalışın ve başarılı olun. Elimizden ne gelirse size yardımcı olacağız.” dedi.

YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA MADALYALAR KAZANMAYA DEVAM EDİYORUZ

Başarılı boksörlerin Antrenörü Vedat Demirkol da geçtiğimiz yıl 14 madalya kazandıklarını ve bu yılda başarılar kazanmaya devam ettiklerini söyledi.

Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak’a da desteklerinden dolayı teşekkür eden Demirkol: “Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen SODES Projesi kapsamında ve daha öncede Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalıştırdığımız çocuklar, Türkiye şampiyonlarında ve yurt dışındaki şampiyonalarda çeşitli dereceler almaya devam ediyor. Başarılı sporcularımız Milli takımlara, oradan da yapılan seçmeleri kazanarak ülkemizi en iyi şekilde içeride ve dışarıda temsil ediyorlar. Çocuklarımız geçtiğimiz yılda 14 madalya kazandılar. Milli takım seçmelerini de kazanan sporcular 28 Temmuz-05 Ağustos 2013 tarihleri arasında İrlanda’nın Doblin kentinde yapılan Minikler Avrupa Boks Şampiyonası’nda çok güzel ve zorlu maçlar yapan sporcularımız başaralı bir şekilde maç yapmışlardır. Tuğrulhan Erdemir finalde Rus rakibiyle çok güzel bir maç yapmasına karşın hakem hatasıyla haksızlığa uğradı ve Avrupa ikincisi oldu. Necat Ekinci ilk turda Litvanyalı rakibini yenerek çeyrek finale yükseldi. Orada da Ermeni rakibine yenilerek elendi. Seneye sporcularımızı daha iyi hazırlayarak daha büyük başarılar elde edeceğiz. Ayrıca çalışmalarında emeği geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Spor Kulübü ve SODES projesine teşekkür ediyoruz. Sporcularımızın bu başarılarında emekleri bulunan herkesi kutluyorum.” Diye konuştu.

DEMİR YUMRUKLARA COŞKULU KARŞILAMA

Öte yandan İrlanda’da yapılan Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası’nda 52 kiloda Avrupa ikincisi olan Tuğrulhan Erdemir ile 50 kiloda madalya maçında yenilen Necat Ekinci, dün Kars havalimanında coşkulu şekilde karşılandılar. 28 Haziran-4 Temmuz 2013 tarihleri arasında Şırnak’ta yapılan Türkiye Üst Minikler Boks Şampiyonası’nda Kars’ı temsil eden Tuğrulhan Erdemir 52 kiloda, Necat Ekinci de 50 kiloda Türkiye şampiyonu oldular.

Kars İl Emniyet Müdürlüğümüzün koordinesinde yürütülmekte olan SODES Yıldızlar Kaybolmasın Projesinde boks branşındaki sporcuları Kars Havalimanında Boks Antrenörleri Vedat Demirkol ve Kıvanç Buru, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, Gençlik Spor Kulübü yetkilileri, Emniyet Müdürlüğü görevlileri, sporcuların aileleri ve duygulu anlar yaşadı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.