1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Depremzede Ailelere Ziyaret
Depremzede Ailelere Ziyaret

Depremzede Ailelere Ziyaret

AK Parti Kars İl Teşkilatı kente kamuya ait misafirhanelerde kalan depremzedeleri ziyaret ederek sorunları hakkında bilgiler aldılar.

A+A-

AK Parti Kars İl Başkan Yardımcısı Nevzat Şakiroğlu, İl Başkan Yardımcısı Sevim Aslanoğlu ve İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Neval Sezer, Kars’ta kalan depremzedeleri kaldıkları yerlerde ziyaret ederek kendilerini nakdi yardımda bulundular.

Kars’ta DSİ Sosyal Tesisleri, Şeker Fabrikası Sosyal Tesisleri, İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri ve Öğretmenevi’nde kalan depremzedeleri ziyaret ederek, ihtiyaç ve sorunlarını dinleyen AK Partililer, İl Teşkilatı kendi aralarında topladıkları yardımları nakdi olarak depremzedelere dağıttılar.

Depremzedelerle bir bir ilgilenen partililer, depremzedelerin sorun ve sıkıntılarını dinlediler. Onların sorun ve isteklerini titizlikle not alan partililer, depremzedelerin sorunlarının çözümleri için gerekli yerlerden bağlantı kuracaklarını belirttiler. 

AK Parti Kars İl Teşkilatı’nın hazırlamış olduğu zarflar içerisinde bulunan nakdi yardım daha sonra aileleri verildi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nevzat Şakiroğlu, depremzede ailelerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini söyledi.

Şakiroğlu; “Bu ailelerimiz bizlerin misafiri. Kendileriyle görüştük her hangi bir sıkıntıları yok. Gerekli her türlü yardımları alıyorlar. Kaldıkları yerlerden çok memnunlar. İlgili arkadaşlar ailelerin her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor. Bizde küçükte olsa çorbada tuzumuz olsun istedik. Kendilerini zaman zaman ziyaret edeceğiz” dedi.

AK Parti heyetiyla bir araya gelen depremzedeler, kendileriyle yakından ilgilenildiğini ve kaldıkları yerlerden çok memnun olduklarını dile getirdiler.

AK Parti İl Teşkilatı Kars’ta misafir edilen 18 aileye nakdi yardımda bulundu. Yardımları alan depremzede ailelerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Kars’ta her türlü ihtiyaçları karşılanan ailelerin sadece maddi olarak sıkıntılarının olduğu öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.