1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dolunay’dan özür ve teşekkür
Dolunay’dan özür ve teşekkür

Dolunay’dan özür ve teşekkür

Merkezi Kars’ta bulunan Dolunay Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Bahattin Şeker,

A+A-

dersanelerin Vanlı öğrencilere destek vermediği yönündeki açıklamaların yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirterek, özür ve teşekkür mesajı yayınladı.

Şeker açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Geçen günlerde Kars’taki dershanelerimizin Vanlı öğrencilere destek vermesi ile ilgili yazımızın yayınlanmasıyla birlikte dershane yetkililerimiz bizleri ziyaret ederek sitemlerini dile getirmişlerdir. Görüşmemizde dershanelerimizin Vanlı öğrencilerimiz için sınıf kontenjanları dolmasına rağmen destek verdiklerini öğrenmek beni memnun etti. Ayrıca habere söz konusu olan öğrencilerimizin ÖSS de girecekleri sınav alanları nedeniyle sıkıntı yaşadıkları ancak bunu da diğer sınav alanlarındaki ortak derslere devam etmeleri suretiyle çözecekleri sözünü vermişlerdir.

Basına yansıyan sitemimiz eksik bilgi nedeniyle olmuştur. Geçmiş yıllarda yaptığımız yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ve gönderdiğimiz mağdur öğrencilere ücretsiz sınava hazırlık kursu veren dershane yetkililerimize, şahsım ve Kars için bütün engelleri aşarak çalışan Faruk Ocak kardeşim adına, hem özrümüzü hem de teşekkürlerimizi iletiyoruz. Kars halkımızı bu eksik ve yanlış bilgiye ortak ettiğimizden dolayı da halkımızın hoşgörüsüne sığınıyoruz. Saygılarımla”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.