1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DSİ 24. Bölge Müdür Yardımcıları Görevlerine Başladı
DSİ 24. Bölge Müdür Yardımcıları Görevlerine Başladı

DSİ 24. Bölge Müdür Yardımcıları Görevlerine Başladı

DSİ 24. Bölge Müdür Yardımcıları Can Aslanoğlu ve Tekin Kabul Görevlerine Başladı...

A+A-

DSİ 24. Bölge Müdürlüğü’nde Havza Yönetimi, İzleme ve Tahsisler Şube Müdürlüğü görevini yürüten İnşaat Mühendisi Can Aslanoğlu ile Barajlar ve HES Şube Müdürlüğü görevini yürüten İnşaat Mühendisi Tekin Kabul, 28.12.2023 tarihi itibariyle DSİ 24. Bölge Müdür Yardımcılığı görevine başladılar.

DSİ 24. Bölge Müdürü Serdar Kotan, Bölge Müdür Yardımcısı Kenan Çelik, Personel Şube Müdürü Uzay Tugay ve Destek Hizmetleri Şube Müdürü Ayhan Yiğit, Bölge Müdür Yardımcılığı görevlerine başlayan Can Aslanoğlu ve Tekin Kabul’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

DSİ 24. Bölge Müdürü Serdar Kotan ; Bölge Müdür Yardımcılığı görevinin, bağlı ve ilgili birimlerle koordinasyonu sağlayan, önemli karar mercilerinden biri olduğunu, çalışmalarda öncelikler ve faydanın esas alınması gerektiğini, bunların vatandaş odaklı düşünülmesinin temel yaklaşım olduğunu ifade ederek, yeni atanan Bölge Müdür Yardımcıları Can Aslanoğlu ve Tekin Kabul ile birlikte bu hizmetlerin daha da artarak devam edeceğine inandığını ve bölgemize her türlü katkının verileceğini belirterek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Bölge Müdür Yardımcılığı görevlerine başlayan Can Aslanoğlu ve Tekin Kabul ise; bu göreve layık görüldüklerinden dolayı teşekkür ederek, çalışma arkadaşlarıyla birlikte azami gayret göstereceklerini ifade etti.

Bölge Müdür Yardımcılığı görevine başlayan Can Aslanoğlu ve Tekin Kabul’e yeni görevlerinin hayırlara vesile olmasını dileriz.

ffff-006.jpgsssssss-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.