1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. DÜNYANIN EN GÜZEL OYUNCAK OTOMOBİLLERİ LEGO OYUNCAĞI
DÜNYANIN EN GÜZEL OYUNCAK OTOMOBİLLERİ LEGO OYUNCAĞI

DÜNYANIN EN GÜZEL OYUNCAK OTOMOBİLLERİ LEGO OYUNCAĞI

Dünyanın en ünlü oyuncak markası Lego Oyuncak şirketinin şimdiye kadar ürettiği otomobil koleksiyonu hem yetişkin koleksiyonerlerin hem de çocukların ilgisini çekiyor.

A+A-

DÜNYANIN EN GÜZEL OYUNCAK OTOMOBİLLERİ LEGO OYUNCAĞI

Dünyanın en ünlü oyuncak markası Lego Oyuncak şirketinin şimdiye kadar ürettiği otomobil koleksiyonu hem yetişkin koleksiyonerlerin hem de çocukların ilgisini çekiyor. Lego’nun Model Araba Koleksiyonunda Mercedes’ten Ferrari’ye dünyanın en ünlü otomobillerinin ikonik modelleri gerçeğe yakın özellikleri ile piyasaya çıkarılmıştır.

Bu eşsiz koleksiyon bazılarına göre sadece Lego Oyuncak olarak kabul edilse de gerek otomobil severler gerekse model araba koleksiyon erleri için bu yapım setleri oyuncaktan çok daha fazlasını ifade ediyor.  Lego ‘nun ürettiği üç boyutlu yapboz oyuncakları bugün orta yaş jenerasyonunun da yakından tanıdığı oyun arkadaşlarıdır.  Çeşitli plastik parçaları birleştirerek oluşturulan modeller çoğu zaman gerçeğin birebir aynısı olmasa da eğlenceli anıların kaynağı olarak hepimizin hafızalarında yer alıyor. Ayrıca her otomobilin gerçekle birebir aynı özelliği de modele dâhil ediliyor. Dünyanın her yerinde meraklıları olan bu özel oyuncakların piyasaya çıkacağı haberleri bile otomobil severleri heyecanlandırmaya yetiyor.

 

En çok sevilen otomobillerin modelleri

 

Her yaş grubundan meraklıları için üretilen otomobil koleksiyonu içinde en dikkat çekici ve en fazla ilgi görenlerden Lego araba modellerinden birkaçını şu şekilde sırlayabiliriz.

 1- Volkswagen Transporter T1: Toplam 1332 parçadan oluşuyor.

2- Volkswagen Beetle: Toplam 1167 parçadan oluşuyor.

3- MINI Cooper: Toplam 1077 parça Lego’dan oluşuyor.

4- McLaren 720 S : Toplamda 161 parçadan oluşuyor.

5- Mercedes-Benz AMG GT3 yarış otomobili: Toplamda da 196 parçadan oluşuyor.

6- Ferrari SF-16-H: Toplam 184 parçadan oluşuyor.

7- Bugatti Chiron: Toplam 3599 parçadan oluşuyor.

8- Porsche GT3 RS: Toplam 2704 parçadan oluşuyor.

9- Ford Mustang: Toplam 185 parçadan oluşuyor.

10- Audi R18 e-tron: Toplam 166 parçadan oluşuyor.

 

Bu efsane otomobillerin ikonik modellerini içeren bu koleksiyon çocukların olduğu kadar yetişkinlerin de ilgisini çekiyor. Meraklıları için ofiste ya da evin salonlarının en güzel noktalarında bu özel oyuncaklar gurur kaynağı olarak sergileniyor. Gerçeğine çok benzeyen bire bir özelliklere sahip olan oyuncaklar otomobil firmaları ile birlikte tasarlanıyor ve neredeyse araçların kendisi kadar ilgi görüyor.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.