1. HABERLER

  2. TURİZM

  3. Dünyanın Gözü 'GastroEkonomi'nin Zirvesinde!
Dünyanın Gözü 'GastroEkonomi'nin Zirvesinde!

Dünyanın Gözü 'GastroEkonomi'nin Zirvesinde!

​​​​​​​'Global GastroEkonomi Zirvesi' TURYİD tarafından 12 Mart'ta Lüfti Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

A+A-

Kültür ve Turizm, Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi desteği ile hayata geçecek zirvenin dünyaca ünlü katılımcıları arasında İlhan Koçulu da yer alıyor.

Turizm Restoran Yatırımcıları ve Gastronomi İşletmeleri Derneği (TURYİD), bu yıl ikinci kez düzenleyeceği Global GastroEkonomi Zirvesi'nde tüm dünyadan sektör profesyonellerini, gastronomi meraklılarını ve alanının öncü isimlerini bir araya getirecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve TİM'in desteği ile 12 Mart'ta düzenlenecek zirvede, Gastronomi Ekonomi, Gastro Diplomasi, Gastronomi Turizmi ve Sosyal Gastronomi konuları masaya yatırılacak.

Gün boyunca farklı temalardaki seanslarla düzenlenecek zirvede, dünyanın dört bir köşesinden gelecek konuşmacıların sektöre farklı perspektiflerden ışık tutacak.

Kars Boğatepe Çevre Yaşam Derneği Başkanı İlhan Koçulu 'Gravyer ve Turizmin Gizli İlişkisi'ni ve Kars'ın Boğatepe Köyü'nden doğan hikâyeyi anlatacak.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.