1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Eğitimin 3 Kuşağı Sanat Çatısı Altında Buluşuyor
Eğitimin 3 Kuşağı Sanat Çatısı Altında Buluşuyor

Eğitimin 3 Kuşağı Sanat Çatısı Altında Buluşuyor

Kafkas Üniversitesi ve Kars Belediyesi’nin desteklediği "Eğitimin 3 Kuşağı Sanat Çatısı Altında Buluşuyor" konulu söyleşi düzenlenecek.

A+A-

Kafkas Üniversitesi bünyesinde kurulan Sosyal Bilgiler Öğrenci Kulübü’nün ve KAÜ Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 4. Sınıf “Grup Ay Işığı” öğrencilerinin oluşturduğu sosyal projelerinden biri olan "Eğitimin Üç Kuşağı Sanat Çatısı Altında Buluşuyor" isimli söyleşi düzenlenecek.

Sosyal Bilgiler Öğrenci Kulübü Başkanı İdris İnanç'ın yöneteceği söyleşinin açılış konuşmasını ise Okutman Sertaç Demir yapacak.

Kafkas Üniversitesi, İsmail Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenlerinin dinleyici olarak katılacakları söyleşide ; Moda Tasarımcısı Prof. Dr. Hamdi Ünal, Hat Sanatçısı Azmi Berdi Göki ve Ahşap Boyama ile Tel Kırma Ustası Elif Çelikli söz alacak.

9 Mayıs 2011 Pazartesi Günü Saat:13:30 da Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Prof. Dr. Necdet Leloğlu Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan söyleşiye tüm halkımız davetlidir

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.