1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Eğlence Programları İptal Edildi
Eğlence Programları İptal Edildi

Eğlence Programları İptal Edildi

Hakkari Çukurca’da teröristler tarafından yapılan hain saldırıda 24 askerin şehit edilmesinin üzüntüsünü yaşadığını belirten Kars Valisi Ahmet Kara, şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diledi.

A+A-

Yurt-Kur Müdürlüğünce ‘Gençlik Şöleni’ adı altında dün düzenlenecek olan eğlence gecesinin de bu hain saldırı sebebiyle iptal edildiğini belirten Vali Kara, “Evvela bu elim olayı şiddetle kınıyoruz, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize Cenabı Allah’tan acil şifalar diliyorum, şehit ve gazi aileleri başta olmak üzere milletimize başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Kars genelinde asayiş sorunu olmadığını da vurgulayan Kara, “Kars asayiş açısından fevkalade iyi durumda ve bizim halkımız bu durumda duyarlıdır yine aynı duyarlılığı Karslılardan bekliyorum. Hem bu terörün lanetlenmesine hem de bu terör belasına çoluk-çocuğun karışmaması için çocuklarımıza ve gençlerimize iyi sahip olmamız gerekmektedir” dedi.

Gençleri terör konusunda eğitmek ve gençlere sahip olmanın bütün anne ve babaların görevi olduğuna dikkat çeken Vali Kara, şunları söyledi:

“Çocuklarımızı ve gençlerimizi kandırarak dağa çıkartıyorlar, belanın içine bir defa bulaştırdıktan sonra sonuna kadar kullanılan elemanlar olarak hayat boyu emirlerinde kullanıyorlar. Kardeşliğimizi, barışımızı, birbirimize olan muhabbetimizi sevgimizi bozmaya çalışıyorlar. Bu milletin bin yıldır birbirine sevgisi ve kan bağı vardır. Bu bin yıllık muhabbeti bozmak isteyenlerin oyununa gelinmemesini temenni ediyor bütün milletimize başsağlığı diliyorum”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.