1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. EMİTT hazırlıkları
EMİTT hazırlıkları

EMİTT hazırlıkları

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMİTT) hazırlık toplantısı yapıldı.

A+A-

Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, toplantıda yaptığı konuşmada, Sarıkamış'ın turizm potansiyelinin tanıtılması için bütün materyallerin tespit edilerek devreye sokulması gerektiğine dikkat çekti.

Sarıkamış'ın çok değerli ve bakir bir coğrafyaya sahip olduğunu belirten Ermiş, şunları kaydetti: ''Sarıkamış gerek kış turizmi gerekse inanç ve kültür turizmi açısından bu bölge için çok önemli bir yer. Bizler kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve turizm işletmecileri olarak Sarıkamış'ı bu özellikleriyle çok iyi tanıtarak, turizm için geri dönüşümünü sağlamamız gerekir. Bu ilçenin ve bu bölgenin turizmle kalkınacağı aşikardır. Yani Sarıkamış'ı, tarihiyle, turistik yerleriyle, el sanatlarıyla,yöresel yemekleriyle ve diğer bütün zenginlikleriyle çok iyi tanıtmalıyız.''

Ermiş,fuarın 9-12 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul Beylik Düzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenleneceğini kaydetti.

Sarıkamış Kar Otelde yapılan toplantıya, Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı İlhan Özbilen, Bayraktepe Kayak Tesisleri Genel Müdürü Muhittin Delibaş ile otel temsilcileri katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.