1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Emre Okan Bayramoğlu, Ak Parti'den Kars Belediye Başkan Aday Adayı
Emre Okan Bayramoğlu, Ak Parti'den Kars Belediye Başkan Aday Adayı

Emre Okan Bayramoğlu, Ak Parti'den Kars Belediye Başkan Aday Adayı

​​​​​​​31 Mart yerel seçimleri aday adaylık başvuru sürecinin son dakikalarında sürpriz bir başvuru geldi.

A+A-

Kars Öğretmenevi Müdürü Emre Okan BAYRAMOĞLU, AK Parti'den Kars Belediye Başkan Aday Adaylığı için görevinden istifa ederek müracaatını yaptı.

Kamu Yönetimi ve Yerel Yönetimler mezunu olan, İnsan Kaynakları Yönetimi alanında yüksek lisans yapan BAYRAMOĞLU; Kars’ı yeniden ihya etmek üzere yola çıktıklarını belirtti.

AK Parti Kars Belediye Başkan Aday Adayı Emre Okan BAYRAMOĞLU’nun açıklaması:

Hedefim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın yolunda gece-gündüz demeden var gücümüz ile şehitler ve seyyidler şehri Karsımızı hizmetlerin en mükemmeline kavuşturmaktır. Ülkemizin hemen her köşesinde halka hizmetin en güzel örneklerini sunan ve uzun zamandır şehrimizin mahrum kaldığı AK Belediyeciliği insanımız ile yeniden buluşturmak en büyük arzumdur. Doğduğum günden itibaren bu şehirde yaşayan birisi olarak her Karslı gibi bende bu şehrin yıllar öncesinde çözülmesi gereken öncelikli sorunlarının farkındayım. Bu sorunlara ivedilikle müdahale edildikten sonra asıl amaç; şehrimizin tarihten gelen misyonuna uygun bir şekilde çağın gereklerine ayak uydurarak alt yapıdan mimariye, eğitimden spora, kültürden turizme, sanattan sosyal yaşam alanlarına, tarımdan hayvancılık ve akla gelebilecek diğer tüm alanlarda lokomotif olup ülkeye ve hatta dünyaya örnek bir bölge haline getirebilmektir. Bunun yolu öncelikle her alanda ve tüm unsurlarla birlikteliğimizi perçinlemekten geçer.

İnanmak başarmanın önkoşuludur. Yarınlar, inanmayanların ve keyfiyetlerinden vazgeçmeyenlerin olamaz. Ben ve ekibim şehrimizin yarınları için her türlü keyfiyetlerimizi bir kenara bırakarak hakkıyla yerine getireceğimize inandığımız bu zorlu ve kutsal göreve talip oluyoruz.

“Bu toprak pek kutlu sa'id

Adım başı nice şehid

Şarkta vurmuş yurda kilit

Yiğit gazi eli Kars'ın"

Posoflu Aşık Müdami’nin de dediği gibi şarkta yurda kilit vuran pek kutlu bu topraklara hizmet niyetimizin şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor tüm halkımıza saygılarımı sunuyorum.

EMRE OKAN BAYRAMOĞLU KİMDİR?

Emre Okan BAYRAMOĞLU 15.05.1979 Kars/Susuz doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Kars’ta tamamladıktan sonra lisans eğitimini Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde tamamlamıştır. İkinci lisans olarak Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olmuştur. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü mezunudur. Lisansüstü (Yüksek Lisans) eğitimini ise Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalı Eğitim Programları ve Öğretim Bilim Dalında tamamlamıştır. Yüksek lisans tezi “Öğretmenlerin Demokratik Değerleri ile İş Doyumları Arasındaki İlişkinin İncelenmesi” üzerinedir. Yine aynı konu üzerine hakemli dergide yayımlanmış makalesi bulunmaktadır. Kafkas Ünv. Sosyal Bil. Ens. İşletme Anabilim Dalı İnsan Kaynakları Yönetim Bilim Dalında ikinci yüksek lisans eğitimine devam eden BAYRAMOĞLU, 2000 yılından beri Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki çeşitli okul ve kurumlarda öğretmen ve yönetici olarak görev yapmıştır. 2014 mahalli idareler seçimlerinde AK Parti Kars Belediye Başkan aday adayı, 2018 genel seçimlerinde AK Parti Kars Milletvekili aday adayı ve 2019 mahalli idareler seçimlerinde AK Parti Kars Belediye Başkan aday adayı olmuştur. Şehrimizi yıllarca TVF 1. Liginde temsil eden ve bu süre zarfında takım sporları içerisinde şehrin tek profesyonel takımı olan Genç Kafkars Spor’un yönetim kurulu başkanlığını, takımın kurulduğu 2010 yılından beri yürütmektedir. Emre Okan BAYRAMOĞLU, evli ve üç çocuk babasıdır.

zzz-011.jpgz32222.jpgz2-005.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.