1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gazetecilerden Zeybek'e Veda Ziyareti
Gazetecilerden Zeybeke Veda Ziyareti

Gazetecilerden Zeybek'e Veda Ziyareti

Kars’ta görev yapan gazeteciler Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze alınan Kars Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’i makamında ziyaret ettiler.

A+A-

Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti (KDGC) Başkanı Yücel Sezer, Anadolu Ajansı (AA) ve Önder Gazetesi muhabiri Anadolu Basın Birliği Kars Şubesi 2. Başkanı Ercüment Daşdelen, Cemiyet Genel Sekreteri Burhan Akyıldırım, Önder Gazetesi Sahibi Cem Daşdelen, Hüryurt Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erbil Hüryurt, Habertürk muhabiri Tacettin Durmuş, Serhat Tv genel yayın yönetmeni Özgür Tuğrul, Kafkas Haber Ajansı (KHA) Genel Müdürü Bedir Altunok ve Sabah gazetesi muhabiri Serhat Eryolcu, Zeybek’i makamında ziyaret ederek vedalaştılar.

Zeybek, Kars’a hizmet etmenin, Kars’ta yaşamanın, Karslı vatandaşlarla bütünleşmenin derin hazzını yaşadığını söyledi.

Kars’ta güzel anıları ve dostlukları olduğunu belirten Zeybek, ‘’Kars Türkiye’nin diğer illerinden farklı olarak yabancıyı kucaklayan, kucak açan, yardımcı olan, kendinden biri sayan nadir illerimizden biridir. Biz burada çok sıcak dostluklar bulduk. Çok mutlu olarak ayrılıyorum. En azından başarısız olarak addetmeden kendimi öyle ayrılıyorum. Bir Karslı hemşeriniz daha oldu. Her zaman Ankara’da inşallah hepinizi bekliyoruz’’ şeklinde konuştu.

İnsanın alıştığı yerden, dostlarından, sevdiği insanlardan ayrılmasının zor olduğunu ifade eden Zeybek, şöyle konuştu: ‘’Belki Kars’a atananlar ilk etapta gelmek için hayıflanıyordur. Ancak giderken ben gerçekten onur duyarak, mutluluk duyarak, bu kadar dostluk denizinde ayrılırken çok mutlu ayrılıyorum. Karslılara çok teşekkür ediyorum. Ben Kars’ı çok seviyorum ve Karslıların gerçek bir hemşerisi olduğumu düşünüyorum. Her zaman da kapım Karslılara sonuna kadar açıktır.’’

Samimi ortamda geçen ziyarette Zeybek’le hatıra fotoğrafı çektiren gazeteciler plaket ve çeşitli hediyeler verdi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.