1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ‘Giymiyorsan Giydir’ 1500 kişiye ulaştı
‘Giymiyorsan Giydir’ 1500 kişiye ulaştı

‘Giymiyorsan Giydir’ 1500 kişiye ulaştı

Kars Kent Konseyinin geçen yıl başlattığı ‘Giymiyorsan Giydir’ kampanyası bu yılda devam ederek ihtiyaç sahiplerine umut kapısı olmaya devam ediyor.

A+A-

Yaklaşık bin 500 kişiye yardım ulaştıran kampanyanın sürdürülebilir hale dönüşmesi herkes tarafından takdirle karşılanıyor.

Proje kapsamında toplanan giyecek malzemeleri Kent Konseyi binasında muhtarlıklar tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine mağaza alışverişi yapar gibi dağıtılıyor.

Yardım kampanyası hakkında bilgi veren Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ‘Giymiyorsan Giydir’ kampanyasının 2. Yılında da devam ettiğinin altını çizerek, “Başta kampanyanın devamlılığını sağlayan Kadın Meclisi Başkanımız Nicavet Eren, kamu görevlileri, Emniyet mensupları, bazı esnaflarımıza ve Üniversite öğrencilerine teşekkür ediyorum. ”dedi.

Kars Kent Konseyini çalışmalarından memnun olduğunun altını çizen Bozkuş, şunları söyledi:

“Kars Kent Konseyi 24 saat açık olarak halkın hizmetine sunulmuş vaziyette. Biz Yerel yönetim olarak her türlü sosyal aktivitelere destek veriyoruz. Sosyal aktivitelerin bir kısmını Kent Konseyi ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Yapmış olduğumuz bütün aktiviteler halk tarafından olumlu karşılanıp destekleniyor. Biz halka hizmet etmek için mücadele veriyoruz. Bu mücadelenin neticesini görmek bizleri mutlu ediyor.”

Proje kapsamında kampanyadan destek alan vatandaşlar yapılan bu yardım kampanyasının 2. yılına girmesinin memnuniyet verdiğinin ifade ederek, “Düzenli olarak giysi yardımı alıyoruz. Kent Konseyi bizim mağazamız gibi. Yeni, temiz ve ütülü giysilerden beğendiğimizi seçip alıyoruz. Bize bu imkânı sunan Kent Konseyine, Kadın Meclisi Başkanımız Nicavet Eren’e ve Belediye Başkanımız Nevzat Bozkuş’a teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Kars Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nicavet Eren projelerinin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, “Giymiyorsan Giydir’ projemiz 2. Yılına girdi. Bu kampanyayı 2 yıldır sürdürebilmenin mutluluğu içindeyiz. 1500 civarında vatandaşımıza giysi yardımında bulunduk. Vatandaşlardan projelerin devamlılığına ve başarısına dönük takdir toplamak bizleri oldukça mutlu ediyor, bizleri daha da heveslendirip çalışmaya teşvik ediyor. biz bu kent için elimizden geleni yapmak için uğraşıyoruz. Herkesten destek bekliyoruz. Biliyoruz ki bir çalışma vatandaşın desteğini aldığı zaman başarılı olur. Biz bunu başardık gibi. Başta Belediye Başkanımız Nevzat Bozkuş olmak üzere, üniversite öğrencilerine ve desteği olan herkese teşekkür ederim.” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.