1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Göksal Güzeldere, Kars Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'na Aday
Göksal Güzeldere, Kars Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'na Aday

Göksal Güzeldere, Kars Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'na Aday

Göksal Güzeldere Başkan Adaylığını Açıkladı : Adalet ve Hakkaniyet İle Yöneteceğiz.

A+A-

Kars Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Kars Esnaflarından Göksal Güzeldere, Kars Otomobilciler ve Şoförlerine en kaliteli hizmeti sunmak için bu kutlu yola çıkmış bulunmaktayım dedi.

Kars Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Güzeldere, seçimlerinde güçlü bir yönetim kurulu listesi ile birlikte Kars esnafına hizmet vermek için aday oluyoruz. Kars’ın şoför esnafına dürüstlük, adalet ve hakkaniyet ölçüsünde hizmet vereceğimizden hiç kimsenin kuşkusu ve şüphesi olmasın.

“Çok değerli esnafımız bizleri göreve laik görmeleri halinde şoför esnafımızın dertleriyle dertlenecek, sorunlara çözümler üretmek için çalışacak, diğer kurumlarla her zaman istişare içinde olacak. Oda içinde ve dışında çalışmalarımıza esnafımızın da katkı ve destekleri ile devam edeceğimizi taahhüt edeceğiz” diyen Başkan Adayı Güzeldere; Şoförlük, tek kelimeyle ifade ediliyor ancak toplumsal olarak anlamı ve önemi oldukça büyük. Sade vatandaşından memuruna, işçisinden çiftçisine kadar dokunmadığı kimse yok. İnsanları işine biz götürür, hastası varsa yetiştirir, evini taşıyacaksa yardım eder, şehirlerarası ve uluslararası ürün götürecekse zor koşullara aldırış etmeden güven içerisinde söz konusu ürününü taşır ve teslim eder" işte aday olduğum bu makamın, bu kıymetli üyelerinden destek sizden hizmet bizden diyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.