1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Gürcan Dağdaş'tan Açık Mektup
Gürcan Dağdaştan Açık Mektup

Gürcan Dağdaş'tan Açık Mektup

22 Temmuz 2007 Yılında, Yapılan Milletvekili Genel Seçimleri Neticesinde, Kars Halkının Temsili Gibi Şerefli Bir Görevi Üstlendim.

A+A-

Bu Görevi Bana Tevcih Eden Kiymetli Hemşehrilerime Ve Çalışmalarım Süresince Hiç Bir Beklenti Taşımadan Katkı Sağlayan Yol Arkadaşlarıma, Sonsuz Şükranlarımı Sunuyorum.

Şahsıma Oy Vermemiş Ancak, Saygı Ve Sevgisini Hiç Esirgemeyen Hemşerilerime, Sevgi Ve Saygılarımı İletiyorum.

Görev Yaptığım Süre İçinde, Gerek Yasama Faliyetlerimi Duyuran, Gerekse Eleştirileri İle Katkı Sağlayan Siz Basın Temsilcimize, Ayrıca Teşekkür Ediyorum.

2007 Ekim Ayından, 2011 Mart Ayına Kadar Geçen Süre İçerisinde, Muhalefet Milletvekili İçin Anayasamızın Ve Meclis İç Tüzüğünün Vermiş Olduğu İmkanlar Dahilinde, Ekte Size Ulaştırdığım, 120 Adet Soru Önergesi, 4 Adet Kanun Teklifi, 2 Adet Araştırma Önergesi, 6 Adet Meclis Konuşması Ve Onlarca Tv Proğramı İle, Şehrimizin Dertlerini, Önerilerimi Ve Memleket Meselelerini Seslendirmeye Çalıştım.

Kars’ın Adına Hükümet Edenlere Sorulmamış Soru Kalmasın Diye, Azami Gayreti Gösterdim. Ekteki, Dosyada Bulunan Bilgilerde Bunu Göreceksiniz.

Son Bir Buçuk Yıla Kadar, Hemen Hemen Her Ay Ve Bayramlarda, Sizlerin Arasında Oldum. Daha Sonra Başından Beri Kars’ı Temsil Görevimi İçine Sindiremeyen Ve Her Dönem İlimizi Temsil Edenleri Haklı Haksız Canından Bezdiren, Nefsine Yenik Düşmüş Bir Avuç Gürühun, Çeşitli Mizansen Ve İftiraları İle Sağlığımı Yitirme Noktasına Geldim. Bu Gürühun Kars’a Geldiğimde, Tezgahlamaya Çalıştığı Çatışma Ve Kavga Arayışına Fırsat Vermemek İçin, Partimi Ve Şehrimizi Türk Kamuoyuna Negatif Sunma Oyununa Gelmemek İçin, Kars’a Gelmemeye Ama Mesaimin Her Dakikasında Kars’la İlgilenmeye Devam Ettim. Binlerce Hemşehrimizle Yüz Yüze Veya İletişim Araçlarıyla Konuşmaya,  Ve İmkan Dahilin De İse, İşlerine Yardımcı Olmaya Çalıştım. Kimseye Hayal Kurdurmadım. Yalan Konuşmadım. Kars’ımızı Lekeleyecek Bir Davranışta Bulunmadım.

Bu Süreç İçerisinde Yukarıda İfade Etmeğe Çalıştığım Kars’ın Yüz Karası Olan Gürühun, Bir Kısmının İçinde Bulunduğu Bir İftiraya Maruz Kaldım. Bu İftiranın Yargı Önünde Hesabını Sordum. Ekte Takdim Ettiğim Mahkeme Kararıyla, İftiracıyı Ve Onun Arkasına Saklanan Asalakları Mahküm Ettirdim.

Bu Gürühün İnsanlık Dışı Davranışları, Siyasette Aktif Bulunma Heyacanımı Yok Etti.  Aktif Siyasetten Bir Süre Uzak Durmaya Karar Verdim. Bu Kararımı Son Bir Buçuk Yıldır, Sayın Devlet Bahçeli Ve Birçok Kiymetli Hemşehrimle Paylaştım.

Bundan Sonra Ki Yaşamımda, Her Zaman Kars’lı Olmaktan Ve Kars’ın Kiymetli Evlatlarından Gurur Duymaya Devam Edeceğim. Güzel Hatıraları Anmaya Ve Hiç Bir Beklentim Olmadan, Herhangi Bir Hemşehrimin Bana Ulaşmış Derdine, Karınca Kararınca Yardım Etmeğe Devam Edeceğim.

Hayalim İktidarda Kars’ı Temsil Etmek, Devletin Ve Özel Sektörün İmkanlarını Sonuna Kadar Kars’ımıza Sunmak Ve Sonra Da Dertlerinin Önemli Bir Kısmını Halletmiş Kars’la Vedalaşmaktı. Ama Nasip Olmadı. Umarım Yeni Seçilecek Milletvekillerimiz Hayallerine Ulaşırlar.

Sözü Uzatmadan, Bu Seçimlerde Mensubu Olduğum, Milliyetçi Hareket Partisinin Türkiyenin Her Noktasında Ve Özellikle Kars’taki Başarısı İçin Bir Seçmen Ve Partili Olarak Elimden Geleni Esirgemeyeceğimi Arz Ediyorum. Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeliye Göstermiş Olduğu Güven Ve Alakasından Dolayı Ayrıca Saygılarımı Sunuyorum.

Size, Ailenize, Yol Arkadaşlarıma Ve Tüm Hemşehrilerime, “Sırtlan Gürühu Hariç” Sağlık Ve Huzur Diliyorum. Rabbim Kars’ı Ve Ülkemizi Korusun. Barış, Huzur Ve Kalkınma İkliminde Yaşamayı Nasip Etsin.

Muhabbetle…

Gürcan Dağdaş

MHP Kars Milletvekili

www.gurcandagdas.com  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.