1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Güreşçi Genç’e TDP şefkati
Güreşçi Genç’e TDP şefkati

Güreşçi Genç’e TDP şefkati

Güreşçi Genç’e TDP şefkati...

A+A-

Kars Kapalı Spor Salonu’ndaki güreş kursuna katılmak için evinin bulunduğu Digor Yolu’nda Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğünün ekip arabasına binen 12 yaşındaki Ozan Genç ile TDP Şube Amiri Yahya Çolak arasında ata sporu güreşle ilgili hoş bir sohbet geçti.

Ozan Genç, uzunca bir süredir Kars Emniyet Müdürlüğü’nün SODES Projesi kapsamında yürüttüğü “Yıldızlar Kaybolmasın” projesi kapsamında yürütülen güreş kursuna gidiyor. Genç’in tek sorunu ise servis aracının olmayışı. Genç de bunun üzerine Digor Yolu İsmail Hakkı Alaca Bulvarı üzerindeki evinden çıktığında yolda polis araçlarına el kaldırarak durduruyor ve hangisi rastlarla olunla Kapalı Spor Salonu’na gidiyor. Genç bugün de TDP’nin ekip otosuna rastladı. Bir çalışma gereği 30 Ekim TOKİ İlköğretim Okulu’ndan gelen TDP aracı olda durarak geleceğin güreşçisi Ocan Genç’i alarak Kapalı Spor Salonu’na bıraktı.

TDP Şube Amiri Yahya Çolak ile Ozan Genç arasında bu yolculuk sırasında güreşle ilgili sıcak bir sohbet geçti. Genç, hedefinde iyi bir güreşçi olmak olduğunu söyleyerek, “Ben güreşi çok seviyorum. Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu 5/A sınıfında okuyorum. Derslerimde oldukça iyi ama ben güreşçi olacağım. Ata sporumuz güreşi çok seviyorum. Çünkü arkadaşlarım arasında güreş tuttuğumda kimseye yenilmiyorum” dedi.

TDP Şube Amiri Yahya Çolak da geleceğin ünlü güreşçisi olmayı hedefleyen Ozan Genç’e başarılar diledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.