1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Güven Akdeniz:Tefrikaya Geçit Yok
Güven Akdeniz:Tefrikaya Geçit Yok

Güven Akdeniz:Tefrikaya Geçit Yok

AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Güven Akdeniz, bazı siyasiler ve çevrelerinin kendi koltukları ve menfaatleri uğruna insanlar arasına nifak tohumu ektiklerini söyleyerek, “Tefrikaya geçit yok” dedi.

A+A-

Akdeniz, “Şehrimizin kalkınması için insanlarımızın sevgi ve muhabbetle birbirlerine bağlı kalmaları temel amaç olmalıdır. Ancak bir takım siyasiler ve çevreleri kendi koltukları ve menfaatleri uğruna insanlarımız arasına nifak tohumu ekmekteler. Milletimizi ve Kars’ımızı sevmenin, ırkçılık ayrımı yapmadan aşk ile bağlanarak bunun vermiş olduğu manevi huzur içerisinde halkımıza hizmet etmek en öncelikli görevimdir.” dedi.

Akdeniz daha sonra şunları söyledi:

“Şehrimizin başına bela olan ve seçim dönemlerinde yoğun olarak kendini gösteren bu manevi hastalığın, ırkçılığın, asla tarafı olmayacağım ve izin vermeyeceğim.

Hadis diye de rivayet edilen güzel bir sözde, “vatan sevgisi imandandır.” denilir. Asırlarca din-i mübin-i İslam’ın bayraktarlığını yapmış aziz milletimiz, şanlı tarihimizde çok defa tarih-i beşerin seyrini değiştirmiş, insanlığa pek çok hizmetlerde bulunmuştur. Bizler Anadolu coğrafyasında bin yıldır beraber yaşayan, üç kıtaya omuz omuza koşan, bugün de Çanakkale’de ve Sarıkamış’ta koyun koyuna beraber yatan milletimizin iftihar hisleri arasına nifak tohumu ekenlere asla izin vermeyeceğiz.

Esasında böylesine sağlam ruh kökleri üzerinde gelişmiş milletimize karşı bir alaka ve sevgi duyuyor ve hele bunun aşk derecesinde olduğunu iddia ediyorsak o zaman o maşuka karşı yapılması gerekli olan vazifeleri yerine getirmemiz gerekir. İşte bizim için asıl olan husus da budur.

Dolayısıyla şehrimizin ayakları üzerinde doğrulması, kendi olarak yeniden dirilmesi istikametinde cehdimizi ve gayretimizi ortaya koyacağız. Bize düşen görev aday olur, sayın halkımızda icazet verirse, bu yolda karşımıza elli bin türlü engel ve mania çıksa da her şeye rağmen bütün engelleri aşıp Allah’ın izni ve keremiyle yolumuza daha hızlıca devam etmek ve şehrimizi hak ettiği noktaya ulaştırmak olacaktır.”  Kars - Kafkas Haber Ajansı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.