1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Güvensoy işadamlarını Kars’ta ağırladı
Güvensoy işadamlarını Kars’ta ağırladı

Güvensoy işadamlarını Kars’ta ağırladı

Gültekin Güvensoy, Ankaralı işadamlarını Kars’ta ağırladı...

A+A-

Güvensoy İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Karslı İşadamı Gültekin Güvensoy, Ankaralı işadamları ve bürokratları ile birlikte yeni yılı kutlamak için Kars’a geldiler.

Güvensoy, “Doğduğumuz memleketimizde bu yılbaşını geçirmek bize huzur ve mutluluk verecektir biz hem anılarımızı tazeleyip hem de yakın dostlarımızla birlikte yeni yılı burada karşılamaya geldik.” dedi.

“Kars’ın ve bölgenin en gözde oteli olan Kars Otel Türkiye’nin diğer ilerinde açılacak mı?” sorusuna ise Güvensoy şu yanıtı verdi:

“Kars’taki bir güzelliği başka bir ilde yaşatmak yada aynı kültürü oraya götürmek zor ama biliyorsunuz butik oteller zinciri olarak yatırımlarımıza devam ediyoruz. Geçen yıl Bodrum’da güzel bir butik otel satın alarak denize sıfır bir otel işletmeye açtık. Bu yatırımlarımız devam edecek. İlk etapta Çeşme sonra Ankara ve İzmir olarak yatırımlarımız böyle devam edecektir.” diye konuştu.

Kars’ta yeni yatırımlarının olacağını da ifade eden Güvensoy, “Kars’ta yatırımımız bildiğiniz gibi Kars butik otel bitişiğinde bulunan şeker fabrikası lojmanlarını da aldık. İnşallah proje mimarlarımız çiziyor aynı konsepte oteli büyüteceğiz. Çok ihtiyaç olduğunu hissediyoruz ve gelen misafirlerimiz konaklamada oda sayımızın az olmasından dolayı sıkıntı yaşıyorlar onun için otelimizi büyüteceğiz. İnşallah yatırımlarımız memleketimiz ve Kars’ımız da devam edecektir.” şeklinde konuştu.

Güvensoy yeni yılla ilgili olarak da, “Yeni yılda barış, huzur ve mutluluk diliyorum. Kars’ımıza nasıl çocukluğumuzda gençliğimizde barış içinde yaşadık aynı devam etmesini diliyorum. Yeni yılda bize barış huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum ve bütün Karslı hemşehrilerime saygılar sunuyorum” dedi.

Ankara’dan gelen işadamı Erhan Peker de, “Bugün yeni yılımızı Kars’ta kutlamak ve karşılamak için Sayın Gültekin Güvensoy ile birlikte davetlisi olarak Kars’a geldik. Hafta sonuna kadara Kars’ta kalacağız. Bu yüzden kendimizi çok iyi ve mutlu hissediyoruz. Kars’a ilk defa geliyorum, çok heyecanlıyım. Kars’ı daha önce kitaplardan okudum özellikle Orhan Pamuk’un ‘Kar’ kitabından okudum ve çok etkilendim. O yüzden Kars’ı, Sarıkamış’ı çok merak ediyorum. İhtimaldir ki Çıldır gölüne gideceğiz. Orada buzun altında balık çıkartacağız. Onu da çok merak ediyorum. Bütün bunlar çok ciddi heyecan veriyor bana kendimi çok iyi ve çok mutlu hissediyorum şuanda.” ifadelerini kullandı.

Ankara’dan gelen İşadamı Önder Bülbüloğlu ise, “Kars’a ilk defa geliyorum. Öncelikle Sayın Gültekin Güvensoy Beye ve eşi Refika hanıma bu nazik davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onların sayesinde Kars’ı ilk defa görüyorum. Zaten hep merak ediyordum. Bu vesile ile gelmiş olduk. Kafamda hep hayal ettiğim canlandırdığım taş yapılar vardı onların güzel örneklerini gördüm. Gelirken iki-üç gün gezeriz, geri kalan detaylarını da görürüz. Kars’ta güzel günler geçireceğimize ve güzel olacağına eminim buradan tüm Kars halkının ve tüm ülkeme sonra insanlığa sağlıklı, mutlu, başarılı, huzur içinde geçecek bir yıl diliyorum.” dedi.

Ankara’dan gelen Emniyet Müdürü Akın Kılavuz da şöyle konuştu:

“Kars iline daha öncede gelmiştim. Bu benim dördüncü gelişim. Yüze gülen, huzur veren serhat şehrimiz Kars’ta olmaktan büyük onur duyuyorum. Birkaç gün burada kalacağız. Yeni yıl olarak da Kars şehrinde yaşayan halkımıza, insanımıza, kardeşlerimize ve tüm ülkemize yeni yılın huzur getirmesini diliyorum, sağlık getirmesini diliyorum. İnşallah ülkemizi önü açık ferah günler bekliyor, saygılar sunuyorum:”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.